Näin suodatamme hakutuloksia
Haluatko tietää, miten suodatamme hakutuloksia? Lue täältä lisää siitä, miten koulutukset listautuvat hakutuloksissa.
Osuvin hakutulos
Ravintola- ja cateringalan perustutkinto | kokki
Suomen Diakoniaopisto
|
Ammatilliset perustutkinnot
-
Helsinki
-
Oppisopimuskoulutus, Lähiopetus
Ravintola- ja catering-alan työssä tarvitaan myönteistä palveluasennetta, hyvää fyysistä kestävyyttä ja yhteistyötaitoja. Osaamisen painopisteitä ovat ruoanvalmistuksen ja tarjoilutyön taidoissa, ruoka- ja...
Kokki | Ravintola- ja catering-alan perustutkinto
Careeria
|
Ammatilliset perustutkinnot
-
Useita (2)
-
Oppisopimuskoulutus
Kokki on haluttu ravintola-alan moniosaaja! Kokkina olet osa luovaa tiimiä ja valmistat maittavia ja ravitsevia aterioita asiakkaillesi. Tarkka makuaisti, kiinnostus...
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto (180 osp)
Keuda
|
Ammatilliset perustutkinnot
-
Useita (3)
-
Oppisopimuskoulutus, Lähiopetus, Monimuotototeutus
Hyvät eväät ruoka- ja juomakulttuurin kiehtovaan maailmaan! Kokkina tunnet raaka-aineet ja makujen salat, kun valmistat laadukasta ruokaa yksittäisille asiakkaille ja...
Ravintolakokki tai Suurtalouskokki | Ruokapalvelujen ammattitutkinto
Careeria
|
Ammattitutkinnot
-
Useita (2)
-
Oppisopimuskoulutus
Suurtalouskokkina tai ravintolakokkina työskentelet keskeisesti ammattikeittiön suunnittelu- ja ruoanvalmistustehtävissä. Työhösi kuuluu esimerkiksi ruokalistasuunnittelua, tavaroiden tilausta ja ruoanvalmistusta. Ruokapalvelujen ammattitutkinnosta saat suurtalouskokin tai ravintolakokin työssä...
Ruokapalveluvastaava
Vantaan ammattiopisto Varia
|
Ammatillisen tutkinnon osat
-
Vantaa
-
Oppisopimuskoulutus
Koulutus antaa valmiudet ruokapalveluvastaavan tehtävässä työskentelyyn. Keskimäärin koulutuksen kesto 4-8 kuukautta. Opintojen kesto määräytyyhenkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS)mukaan, ja siinä huomioidaan aiemmin...
Dieettikokki | Erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto
Careeria
|
Erikoisammattitutkinnot
-
Helsinki
-
Oppisopimuskoulutus
Erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinnon suorittaneena osaat suunnitella ja valmistaa aterioita erityisruokavaliota noudattaville erilaisissa keittiöissä ja ravintoloissa. Dieettikokkina voit toimia myös erityisruokavalioiden asiantuntijana...
Keittiöapulainen, maahanmuuttajakoulutus
Vantaan ammattiopisto Varia
|
Ammatillisen tutkinnon osat
-
Vantaa
-
Oppisopimuskoulutus
Koulutus soveltuu ravintola- ja catering-alalle tuleville henkilöille, joilla ei ole vielä kokemusta alan työtehtävistä. Koulutus antaa perusvalmiudet ammattikeittiössä työskentelyyn. Opinnot...
Eurooppalaiset ruuat 15 osp | tutkinnon osa ravintola- ja cateringalan perustutkinnosta
Vantaan ammattiopisto Varia
|
Ammatillisen tutkinnon osat
-
Vantaa
-
Oppisopimuskoulutus, Monimuotototeutus
Koulutuksessa perehdytään yleisimpiin eurooppalaisiin ruokalajeihin, raaka-aineisiin ja tuotteisiin. Opit noudattamaan yleisimpiä eurooppalaisia gastronomisia periaatteita annosten suunnittelussa, valmistamisessa ja kokoamisessa. Koulutus...
Ravitsemispalveluiden tuotteistaminen 20 osp | tutkinnon osa ravintola- ja cateringalan perustutkinnosta
Vantaan ammattiopisto Varia
|
Ammatillisen tutkinnon osat
-
Vantaa
-
Oppisopimuskoulutus, Lähiopetus
Uusien ruoka-, leipomo- ja konditoriatuotteiden sekä palvelukonseptien kehittäminen työelämän tarpeisiin. Koulutuksessa keskitytään osallistujan oman tuotekehitysidean jalostamiseen, kokeiluun ja markkinointiin. Halutessasi...
Maahanmuuttajille suunnattu ravintola- ja catering-alan perustutkinto (180 osp)
Keuda
|
Ammatilliset perustutkinnot
-
Järvenpää
-
Oppisopimuskoulutus, Lähiopetus, Monimuotototeutus
Hyvät eväät ruoka- ja juomakulttuurin kiehtovaan maailmaan! Kokkina tunnet raaka-aineet ja makujen salat, kun valmistat laadukasta ruokaa yksittäisille asiakkaille ja asiakasryhmille....
Näyttää 1-10 koulutusta 10 tuloksesta
Mainokset