Eurooppalaiset ruuat 15 osp | tutkinnon osa ravintola- ja cateringalan perustutkinnosta
Koulutuksessa perehdytään yleisimpiin eurooppalaisiin ruokalajeihin, raaka-aineisiin ja tuotteisiin. Opit noudattamaan yleisimpiä eurooppalaisia gastronomisia periaatteita annosten suunnittelussa, valmistamisessa ja kokoamisessa.
Koulutus soveltuu henkilöille, joilla on kokemusta annosruokien valmistuksesta ja ravintolassa työskentelystä ja halua syventää osaamistaan eurooppalaisten ruokien valmistuksessa.
Sisältö
Eurooppalaiset ruuat -opintokokonaisuuteen (15 osp) sisältyy:
- eurooppalaisten raaka-aineiden käsittelyä
- eurooppalaisten ruokien ja annosten valmistusta
- gastronomiset periaatteet annosten suunnittelussa, valmistamisessa ja kokoamisessa
- työpaikalla tapahtuvaa oppimista
Opinnoissa painotetaan vastuullisuutta ja työelämässä tarvittavia taitoja.
Kiinnostuitko koulutuksesta?
Jos haluat lisätietoa aiheesta Eurooppalaiset ruuat 15 osp | tutkinnon osa ravintola- ja cateringalan perustutkinnosta, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.Seuraavat toteutukset
Tutkinto / todistus
Eurooppalaiset ruuat tutkinnon osa suomenkielisessä tai englanninkielisessä kokin tutkinnossa Ravintola- ja cateringalan perustutkinto, 15 osaamispistettä
Kustannukset
Koulutus on maksutonta.
Opiskelijalla tulee olla keittiötyöskentelyyn soveltuvat vaatteet ja kengät.
Ota yhteyttä
Variasta työelämän ammattilaiseksi
Vantaan ammattiopisto Varia on monialainen ammatillista koulutusta järjestävä oppilaitos. Tarjoamme laadukasta ja käytännönläheistä koulutusta nuorille, aikuisille ja organisaatioille. Toimipisteemme sijaitsevat lähellä kehäradan asemia hyvien kulkuyhteyksien päässä Aviapoliksessa, Hiekkaharjussa, Koivukylässä ja Myyrmäessä. Varian työelämäpalvelut sijaitsee Vantaan yrityspalvelukeskuksessa Leijassa. Variassa voi opiskella...
Lue lisää oppilaitoksesta Vantaan ammattiopisto Varia ja katso koulutustarjonta täältä