Näin suodatamme hakutuloksia
Haluatko tietää, miten suodatamme hakutuloksia? Lue täältä lisää siitä, miten koulutukset listautuvat hakutuloksissa.
Osuvin hakutulos
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki
Saamelaisalueen koulutuskeskus
|
Ammatilliset perustutkinnot
-
Inari
-
Lähiopetus
-
Syksy
Kokkiopinnoissa opiskelijat käyttävät ruoanvalmistukseen paljon lähialueen puhtaita ja korkealaatuisia raaka-aineita, kuten poroa, kalaa, marjoja ja sieniä. Paikallisten raaka-aineiden hankinnassa opiskelijat...
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki
Stadin AO
|
Ammatilliset perustutkinnot
-
Helsinki
-
Lähiopetus
-
Syksy
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto antaa monipuoliset valmiudet ruoanvalmistus-, tarjoilu-, myynti- ja asiakaspalvelutehtäviin. Alalla vaaditaan palveluhenkisyyttä, vastuullisuutta, oma-aloitteisuutta ja luotettavuutta. Koulutuksen...
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki tai tarjoilija
Vantaan ammattiopisto Varia
|
Ammatilliset perustutkinnot
-
Vantaa
-
Lähiopetus
-
Syksy
Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon suorittanut osaa toimia ravitsemisalan ruoanvalmistuksen tai asiakaspalvelun suunnittelu-, toteuttamis- ja myyntitehtävissä. Perustutkinnossa voi erikoistua tarjoilu- tai...
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki
Vuoksi
|
Ammatilliset perustutkinnot
-
Kauhajoki
-
Lähiopetus
-
Syksy
Kokki tuntee raaka-aineet, valmistaa maittavia, erilaisia ruoka-annoksia ja ruokalajeja ja huolehtii keittiön puhtaudesta. Kokkina vastaat omalta osaltasi myös asiakkaiden viihtymisestä, turvallisuudesta...
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki, tarjoilija
Koulutuskeskus JEDU
|
Ammatilliset perustutkinnot
-
Useita (4)
-
Lähiopetus, Monimuotototeutus
-
Syksy
Kokki osaa toimia ruoanvalmistuksen tehtävissä erilaisissa ravintoloissa tai julkisen sektorin toimipaikoissa. Kokki tuntee elintarvikkeet ja raaka-aineet, valmistaa maukasta, ravitsevaa ja...
Ravintola- ja cateringalan perustutkinto | kokki tai laivakokki
Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto
|
Ammatilliset perustutkinnot
-
Kotka
-
Lähiopetus, Oppisopimuskoulutus
-
Syksy
Olitpa kokkina maalla tai merellä, ymmärrät erilaiset ruokagenret, ja niiden ominaispiirteet. Riippuen suuntautumisestasi voit työskennellä joko á la carte -,...
Ravintola- ja cateringalan perustutkinto | kokki
Ylä-Savon ammattiopisto
|
Ammatilliset perustutkinnot
-
Iisalmi
-
Lähiopetus
-
Syksy
Tuo työsi välityksellä ihmisille mielihyvää usean eri aistin myötä! Kokkina työsi tulokset näkyvät, tuoksuvat ja maistuvat. Valintasi on siis ravintola-...
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki tai tarjoilija
Sedu
|
Ammatilliset perustutkinnot
-
Seinäjoki
-
Lähiopetus, Oppisopimuskoulutus
-
Syksy
Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka työskentelet tai olet aiemmin työskennellyt ravitsemisalan ruoanvalmistuksen tai asiakaspalvelun tehtävissä tai suunnittelet alan vaihtamista. Haluat...
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki tai tarjoilija
Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä
|
Ammatilliset perustutkinnot
-
Raisio
-
Lähiopetus, Monimuotototeutus
-
Syksy
Kokki tai tarjoilija. Oletko kiinnostunut ammattimaisesta ruoanlaitosta ja ravintolan asiakaspalvelusta? Perustutkintokoulutuksessa voit suuntautua joko ruokapalvelun tai asiakaspalvelun osaamiseen. Koulutus avaa...
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki
OSAO
|
Ammatilliset perustutkinnot
-
Useita (2)
-
Lähiopetus, Oppisopimuskoulutus, Monimuotototeutus
-
Useita (7)
Ravintola- ja catering-alan koulutus sopii sinulle, joka haluat kehittyä ruoanvalmistus-, leivonta- sekä asiakaspalvelutaidoissa ja työllistyä monipuolisiin ravitsemisalan työpaikkoihin. Kokkina pääset...
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki
Salon seudun ammattiopisto
|
Ammatilliset perustutkinnot
-
Salo
-
Lähiopetus, Oppisopimuskoulutus
-
Syksy
Kokin ammatti sopii sinulle, jos olet kiinnostunut ruoan- ja leivonnaisten valmistuksesta, erilaisista raaka-aineista ja valmistusmenetelmistä. Kokin ammatissa tarvitaan myös huolellisuutta,...
Ravintola- ja cateringalan perustutkinto | kokki
Suomen Diakoniaopisto
|
Ammatilliset perustutkinnot
-
Helsinki
-
Lähiopetus, Oppisopimuskoulutus
Ravintola- ja catering-alan työssä tarvitaan myönteistä palveluasennetta, hyvää fyysistä kestävyyttä ja yhteistyötaitoja. Osaamisen painopisteitä ovat ruoanvalmistuksen ja tarjoilutyön taidoissa, ruoka- ja...
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki tai tarjoilija
AhlmanEdu
|
Ammatilliset perustutkinnot
-
Tampere
-
Lähiopetus
Opiskele kokiksi tai tarjoilijaksi ja kehitä osaamistasi Ahlmanin upeassa miljöössä ja ainutlaatuisissa oppimisympäristöissä lähiruoanparissa! Ravintola- ja catering-alan perustutkinto antaa monipuoliset...
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki | englanninkielinen koulutus
OSAO
|
Ammatilliset perustutkinnot
-
Kaukovainio
-
Lähiopetus
-
11.8.2025
Ravintola- ja catering-alan koulutus sopii sinulle, joka haluat kehittyä ruoanvalmistus-, leivonta- sekä asiakaspalvelutaidoissa ja työllistyä monipuolisiin ravitsemisalan työpaikkoihin. OSAOssa on...
Ruokapalvelujen ammattitutkinto | ravintolakokki tai suurtalouskokki
Vantaan ammattiopisto Varia
|
Ammattitutkinnot
-
Vantaa
-
Lähiopetus
Ruokapalvelujen ammattitutkinto on tarkoitettu jo alalla toimineille, jotka haluavat päivittää ja täydentää osaamistaan. Koulutus toteutetaan ensisijaisesti oppisopimuksella, joten opiskelijalla on oltava...
Erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto
Ylä-Savon ammattiopisto
|
Erikoisammattitutkinnot
-
Iisalmi
-
Lähiopetus
Syvennä ja laajenna osaamistasi työsi tueksi erityisruokavalioista ja kohderyhmän ravitsemuksesta. Erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto -koulutuksen suoritettuaan kokki tai dieettikokki ymmärtää ja osaa...
Ruokapalvelujen ammattitutkinto | ravintolakokki ja suurtalouskokki
Stadin AO
|
Ammattitutkinnot
-
Helsinki
-
Lähiopetus
Ruokapalvelujen ammattitutkinnon suorittaminen antaa laaja-alaiset tiedot ja taidot työskennellä ravintola- tai suurtalouskokin työtehtävissä. Aikaisemmin hankittua työkokemusta ja osaamista syvennetään koulutuksen aikana. Ruokapalvelujen...
Suurkeittiön ruokatuotanto 25 osp
OSAO
|
Ammatillisen tutkinnon osat
-
Kempele
-
Lähiopetus
Suurkeittiön ruokatuotanto -tutkinnon osa on suunnattu sinulle, joka haluat työskennellä suunnitelmallisesti ja vastuullisesti ammattikeittiön erilaisissa ruoanvalmistus- ja asiakaspalvelutehtävissä, olet kiinnostunut...
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto (180 osp)
Keuda
|
Ammatilliset perustutkinnot
-
Useita (3)
-
Lähiopetus, Oppisopimuskoulutus, Monimuotototeutus
Hyvät eväät ruoka- ja juomakulttuurin kiehtovaan maailmaan! Kokkina tunnet raaka-aineet ja makujen salat, kun valmistat laadukasta ruokaa yksittäisille asiakkaille ja...
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki
Sasky Ammatti-instituutti Iisakki - Hämeenkyrö
|
Ammatilliset perustutkinnot
-
Hämeenkyrö
-
Lähiopetus
-
Syksy
Kokki toimii ruuanvalmistuksen tehtävissä erilaisissa ravintoloissa. Työhön kuuluu erilaisten raaka-aineiden ja puolivalmisteiden esikäsittelyä, käsittelyä ja kypsentämistä. Ammatissa tarvitaan kädentaitoja, luovuutta...
Näyttää 1-20 koulutusta 38 tuloksesta
Mainokset