Näin suodatamme hakutuloksia
Haluatko tietää, miten suodatamme hakutuloksia? Lue täältä lisää siitä, miten koulutukset listautuvat hakutuloksissa.
Osuvin hakutulos
Kahvilapalvelut 10 osp | tutkinnon osa ravintola- ja cateringalan perustutkinnosta
Vantaan ammattiopisto Varia
|
Ammatillisen tutkinnon osat
-
Vantaa
-
Monimuotototeutus
Koulutuksen tavoitteena on antaa perusvalmiudet kahvilapalveluissa työskentelyyn. Koulutukseen sisältyy tutkinnon osa Kahvilapalvelut (10 osp) sekä mahdollisuus suorittaa hygieniapassi. Kahvilapalvelut tutkinnon...
Eurooppalaiset ruuat 15 osp | tutkinnon osa ravintola- ja cateringalan perustutkinnosta
Vantaan ammattiopisto Varia
|
Ammatillisen tutkinnon osat
-
Vantaa
-
Monimuotototeutus, Oppisopimuskoulutus
Koulutuksessa perehdytään yleisimpiin eurooppalaisiin ruokalajeihin, raaka-aineisiin ja tuotteisiin. Opit noudattamaan yleisimpiä eurooppalaisia gastronomisia periaatteita annosten suunnittelussa, valmistamisessa ja kokoamisessa. Koulutus...
Competence unit: European dishes 15 osp | tutkinnon osa ravintola- ja catering-alan perustutkinnosta
Vantaan ammattiopisto Varia
|
Ammatillisen tutkinnon osat
-
Vantaa
-
Lähiopetus
This part of the degree is suitable for those applicants living permanently in Finland and who already have previous experience...
Keittiöapulainen, maahanmuuttajakoulutus
Vantaan ammattiopisto Varia
|
Ammatillisen tutkinnon osat
-
Vantaa
-
Oppisopimuskoulutus
Koulutus soveltuu ravintola- ja catering-alalle tuleville henkilöille, joilla ei ole vielä kokemusta alan työtehtävistä. Koulutus antaa perusvalmiudet ammattikeittiössä työskentelyyn. Opinnot...
Ravitsemispalveluiden tuotteistaminen 20 osp | tutkinnon osa ravintola- ja cateringalan perustutkinnosta
Vantaan ammattiopisto Varia
|
Ammatillisen tutkinnon osat
-
Vantaa
-
Lähiopetus, Oppisopimuskoulutus
Uusien ruoka-, leipomo- ja konditoriatuotteiden sekä palvelukonseptien kehittäminen työelämän tarpeisiin. Koulutuksessa keskitytään osallistujan oman tuotekehitysidean jalostamiseen, kokeiluun ja markkinointiin. Halutessasi...
Lounasruokien valmistaminen 40 osp | tutkinnon osa ravintola- ja catering-alan perustutkinnosta
Vantaan ammattiopisto Varia
|
Ammatillisen tutkinnon osat
-
Vantaa
-
Lähiopetus
Koulutuksessa opitaan lounasruokien ja leivontatuotteiden valmistusta, kasvis- ja erityisruokavalioita sekä hyvää hygieniaa ja asiakaspalvelua. Koulutus soveltuu henkilöille, joilla on kokemusta...
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | Osatutkinto
Careeria
|
Ammatillisen tutkinnon osat
-
Useita (2)
-
Monimuotototeutus
-
Useita (2)
Kokki on luovan alan käsityöläinen. Kokeilta vaaditaan ruuanlaiton lisäksi taiteellista silmää, siivous- ja hygieniataitoja, raaka-aineiden esivalmistus-, suunnittelu-, sekä innovointitaitoa. Kokki...
Ruokapalveluvastaava
Vantaan ammattiopisto Varia
|
Ammatillisen tutkinnon osat
-
Vantaa
-
Oppisopimuskoulutus
Koulutus antaa valmiudet ruokapalveluvastaavan tehtävässä työskentelyyn. Keskimäärin koulutuksen kesto 4-8 kuukautta. Opintojen kesto määräytyyhenkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS)mukaan, ja siinä huomioidaan aiemmin...
Näyttää 1-8 koulutusta 8 tuloksesta
Mainokset