Näin suodatamme hakutuloksia
Haluatko tietää, miten suodatamme hakutuloksia? Lue täältä lisää siitä, miten koulutukset listautuvat hakutuloksissa.
Osuvin hakutulos
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki, tarjoilija
Koulutuskeskus JEDU
|
Ammatilliset perustutkinnot
-
Useita (4)
-
Lähiopetus, Monimuotototeutus
-
Syksy
Kokki osaa toimia ruoanvalmistuksen tehtävissä erilaisissa ravintoloissa tai julkisen sektorin toimipaikoissa. Kokki tuntee elintarvikkeet ja raaka-aineet, valmistaa maukasta, ravitsevaa ja...
Ruokapalvelujen ammattitutkinto
Koulutuskeskus JEDU
|
Ammattitutkinnot
-
Useita (3)
-
Monimuotototeutus, Oppisopimuskoulutus
Suurtalousruoanvalmistuksen osaamisalasta valmistut suurtalouskokiksi, joka osaa valmistaa terveellistä, maukasta ja monipuolista ruokaa myös erityisruokavalioasiakkaille ja laittaa sen esille joko suurelle...
Erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto
Koulutuskeskus JEDU
|
Erikoisammattitutkinnot
-
Useita (4)
-
Monimuotototeutus, Etätoteutus
Erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinnon tutkintonimike on dieettikokki. Erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinnon suorittanut dieettikokki osaa työskennellä ammattitaitoisesti, itsenäisesti ja vastuullisesti toimipaikan toiminta-ajatuksen ja liikeidean mukaisesti....
Näyttää 1-3 koulutusta 3 tuloksesta
Mainokset