Ruokapalvelujen ammattitutkinto
Suurtalousruoanvalmistuksen osaamisalasta valmistut suurtalouskokiksi, joka osaa valmistaa terveellistä, maukasta ja monipuolista ruokaa myös erityisruokavalioasiakkaille ja laittaa sen esille joko suurelle joukolle kerrallaan tai annoksittain. Toimiessaan ruoanvalmistuksen ja asiakaspalvelun tehtävissä hän tekee yhteistyötä toisten työntekijöiden kanssa asiakkaiden turvallisuuden ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Hän toimii työssään kestävän toimintatavan, hygieniavaatimusten ja anniskelumääräyksien mukaisesti.
Koulutuksen sisältö
Ammattikeittiössä valmistetaan ja tarjoillaan aterioita sekä hoidetaan kahvila- ja kokouspalveluja sekä edustustilaisuuksia. Päivittäinen tuotevalikoima on monipuolinen, tarjolla on useampia päivän vakioaterioita sekä näissä vaihtoehtoja, joista asiakkaalla on mahdollisuus valita. Suurtalouskokin työ on päivä- tai vuorotyötä.
Koulutus toteutetaan monimuotoisesti Oulaisissa.
Missä työskentelisin?
Suurtalouskokin ammattitutkinto on tarkoitettu henkilölle, joka työskentelee ammattikeittiön toiminta-ajatuksella toimivissa ravitsemisalan yrityksissä tai organisaatioissa kokin työtehtävissä itsenäisesti ja työyhteisön jäsenenä.
Kiinnostuitko koulutuksesta?
Jos haluat lisätietoa aiheesta Ruokapalvelujen ammattitutkinto, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.Hakeminen
Voit hakea koulutukseen oppilaitoksen omien kotisivujen kautta.
Tutkinto / todistus
Ruokapalvelujen ammattitutkinto
Kustannukset
Koulutuksen hinta 200 €. Oppisopimuksena koulutus on maksuton.