Näin suodatamme hakutuloksia
Haluatko tietää, miten suodatamme hakutuloksia? Lue täältä lisää siitä, miten koulutukset listautuvat hakutuloksissa.
Osuvin hakutulos
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki tai tarjoilija
Vantaan ammattiopisto Varia
|
Ammatilliset perustutkinnot
-
Vantaa
-
Lähiopetus
-
Syksy
Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon suorittanut osaa toimia ravitsemisalan ruoanvalmistuksen tai asiakaspalvelun suunnittelu-, toteuttamis- ja myyntitehtävissä. Perustutkinnossa voi erikoistua tarjoilu- tai...
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | tarjoilija
Stadin AO
|
Ammatilliset perustutkinnot
-
Helsinki
-
Lähiopetus
-
Syksy
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto antaa monipuoliset valmiudet ruoanvalmistus-, tarjoilu-, myynti- ja asiakaspalvelutehtäviin. Alalla vaaditaan palveluhenkisyyttä, vastuullisuutta, oma-aloitteisuutta ja luotettavuutta. Koulutuksen...
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki
Stadin AO
|
Ammatilliset perustutkinnot
-
Helsinki
-
Lähiopetus
-
Syksy
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto antaa monipuoliset valmiudet ruoanvalmistus-, tarjoilu-, myynti- ja asiakaspalvelutehtäviin. Alalla vaaditaan palveluhenkisyyttä, vastuullisuutta, oma-aloitteisuutta ja luotettavuutta. Koulutuksen...
Tarjoilija | Ravintola- ja catering-alan perustutkinto
Careeria
|
Ammatilliset perustutkinnot
-
Useita (2)
-
Oppisopimuskoulutus, Monimuotototeutus
-
7.1.2025
Tarjoilijana sinä vastaat esimerkiksi ruokien ja juomien myynnistä ja tarjoilusta sekä erilaisista tilaus- ja edustustarjoiluista. Tarjoilijan tehtäviin kuuluu myös asiakastilojen...
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | Osatutkinto
Careeria
|
Ammatillisen tutkinnon osat
-
Useita (2)
-
Monimuotototeutus
-
7.1.2025
Kokki on luovan alan käsityöläinen. Kokeilta vaaditaan ruuanlaiton lisäksi taiteellista silmää, siivous- ja hygieniataitoja, raaka-aineiden esivalmistus-, suunnittelu-, sekä innovointitaitoa. Kokki...
Lounasruokien valmistaminen 40 osp | tutkinnon osa ravintola- ja catering-alan perustutkinnosta
Vantaan ammattiopisto Varia
|
Ammatillisen tutkinnon osat
-
Vantaa
-
Lähiopetus
Koulutuksessa opitaan lounasruokien ja leivontatuotteiden valmistusta, kasvis- ja erityisruokavalioita sekä hyvää hygieniaa ja asiakaspalvelua. Koulutus soveltuu henkilöille, joilla on kokemusta...
Ravintola- ja cateringalan perustutkinto | kokki
Suomen Diakoniaopisto
|
Ammatilliset perustutkinnot
-
Helsinki
-
Lähiopetus, Oppisopimuskoulutus
Ravintola- ja catering-alan työssä tarvitaan myönteistä palveluasennetta, hyvää fyysistä kestävyyttä ja yhteistyötaitoja. Osaamisen painopisteitä ovat ruoanvalmistuksen ja tarjoilutyön taidoissa, ruoka- ja...
Ruokapalveluvastaava
Vantaan ammattiopisto Varia
|
Ammatillisen tutkinnon osat
-
Vantaa
-
Oppisopimuskoulutus
Koulutus antaa valmiudet ruokapalveluvastaavan tehtävässä työskentelyyn. Keskimäärin koulutuksen kesto 4-8 kuukautta. Opintojen kesto määräytyyhenkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS)mukaan, ja siinä huomioidaan aiemmin...
Kokki | Ravintola- ja catering-alan perustutkinto
Careeria
|
Ammatilliset perustutkinnot
-
Useita (2)
-
Oppisopimuskoulutus
Kokki on haluttu ravintola-alan moniosaaja! Kokkina olet osa luovaa tiimiä ja valmistat maittavia ja ravitsevia aterioita asiakkaillesi. Tarkka makuaisti, kiinnostus...
Ilmastovastuullinen toiminta 15 p | tutkinnon osa ravintola- ja cateringalan perustutkinnosta
Vantaan ammattiopisto Varia
|
Ammatillisen tutkinnon osat
-
Vantaa
-
Oppisopimuskoulutus
Koulutus soveltuu ravintola- ja catering-alan tai elintarvikealan yrityksessä työskenteleville henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään ilmastovastuullisuutta työssään. Koulutuksessa perehdytään ilmastonmuutokseen ilmiönä ja...
Monipalveluosaaja | tutkinnon osa ravintola- ja catering-alan perustutkinnosta
Vantaan ammattiopisto Varia
|
Ammatillisen tutkinnon osat
-
Vantaa
-
Lähiopetus
Tiivis ravintola- ja catering- sekä puhtausalan yhteiskoulutus työelämän tarpeisiin Opiskelija oppii työskentelemään ylläpitosiivouksessa sekä salaattien ja lisäkkeiden valmistuksessa, ruokien esille...
Ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkintokoulutus kokeneille ammattilaisille
Careeria
|
Ammattitutkinnot
-
Vantaa
-
Oppisopimuskoulutus
Olisitko sinä valmis oman ravintolan asiakaspalveluosaamisen kehittämiseen? Ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinto on suunnattu ravintola-alan ammattilaiselle, joka haluaa päivittää osaamistaan ja täydentää...
Ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinto
Stadin AO
|
Ammattitutkinnot
-
Helsinki
-
Monimuotototeutus, Oppisopimuskoulutus
Ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinnon suorittanut henkilö valmistuu tarjoilijaksi tai baarimestariksi . Hän työskentelee erilaisia ruokia ja juomia myyvässä ravintolassa tarjoilijana tai...
Ravintola- ja catering-alan koulutus ukrainalaisille
Keuda
|
Ammatilliset perustutkinnot
-
Mäntsälä
-
Monimuotototeutus, Oppisopimuskoulutus
Hae eväitä ravintola-alan perustyötehtäviin! Koulutuksen aikana saat valmiuksia työskennellä avustavissa tehtävissä ravitsemisliikkeissä opiskelemalla ravitsemispalveluissa toimimista sekä lounasruokien valmistusta. Suomen kielen...
Portaat ravintola- ja catering-alalle
Keuda
|
Ammattitutkinnot
-
Järvenpää
-
Oppisopimuskoulutus, Monimuotototeutus
Ruokapalveluiden moniosaajaksi! Koulutus on mahdollista suorittaa kokonaan oppisopimuskoulutuksena työpaikalla. Opiskelijalle suunnitellaan oma oppimispolku. Työtehtävät ravitsemispalveluissa toimimisessa: astiahuolto salaattien valmistus muita...
Ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinto | tarjoilija
Vantaan ammattiopisto Varia
|
Ammattitutkinnot
-
Vantaa
-
Lähiopetus
Ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinto on tarkoitettu jo alalla toimineille, jotka haluavat päivittää ja täydentää osaamistaan. Tarjoilija (AT) voi työskennellä asiakaspalvelutehtävissä erilaisin...
Maahanmuuttajille suunnattu ravintola-alan koulutus, nopeasti palvelukeittiöön
Keuda
|
Ammatilliset perustutkinnot
-
Nurmijärvi
-
Lähiopetus, Oppisopimuskoulutus
Ravintola-alan avustaviin tehtäviin palvelukeittiöön! Koulutuksessa opit työskentelemään avustavissa tehtävissä erityisesti palvelu- ja jakelukeittiöissä, joissa tarjoillaan lounasta. Saat tietoa siitä, miten...
Eurooppalaiset ruuat 15 osp | tutkinnon osa ravintola- ja cateringalan perustutkinnosta
Vantaan ammattiopisto Varia
|
Ammatillisen tutkinnon osat
-
Vantaa
-
Monimuotototeutus, Oppisopimuskoulutus
Koulutuksessa perehdytään yleisimpiin eurooppalaisiin ruokalajeihin, raaka-aineisiin ja tuotteisiin. Opit noudattamaan yleisimpiä eurooppalaisia gastronomisia periaatteita annosten suunnittelussa, valmistamisessa ja kokoamisessa. Koulutus...
Keittiöapulainen, maahanmuuttajakoulutus
Vantaan ammattiopisto Varia
|
Ammatillisen tutkinnon osat
-
Vantaa
-
Oppisopimuskoulutus
Koulutus soveltuu ravintola- ja catering-alalle tuleville henkilöille, joilla ei ole vielä kokemusta alan työtehtävistä. Koulutus antaa perusvalmiudet ammattikeittiössä työskentelyyn. Opinnot...
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto (180 osp)
Keuda
|
Ammatilliset perustutkinnot
-
Useita (3)
-
Oppisopimuskoulutus, Lähiopetus, Monimuotototeutus
Hyvät eväät ruoka- ja juomakulttuurin kiehtovaan maailmaan! Kokkina tunnet raaka-aineet ja makujen salat, kun valmistat laadukasta ruokaa yksittäisille asiakkaille ja...
Mainokset