Näin suodatamme hakutuloksia
Haluatko tietää, miten suodatamme hakutuloksia? Lue täältä lisää siitä, miten koulutukset listautuvat hakutuloksissa.
Osuvin hakutulos
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki
OSAO
|
Ammatilliset perustutkinnot
-
Useita (2)
-
Oppisopimuskoulutus, Lähiopetus, Monimuotototeutus
-
Useita (7)
Ravintola- ja catering-alan koulutus sopii sinulle, joka haluat kehittyä ruoanvalmistus-, leivonta- sekä asiakaspalvelutaidoissa ja työllistyä monipuolisiin ravitsemisalan työpaikkoihin. Kokkina pääset...
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki tai tarjoilija
Sedu
|
Ammatilliset perustutkinnot
-
Seinäjoki
-
Oppisopimuskoulutus, Lähiopetus
-
Syksy
Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka työskentelet tai olet aiemmin työskennellyt ravitsemisalan ruoanvalmistuksen tai asiakaspalvelun tehtävissä tai suunnittelet alan vaihtamista. Haluat...
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki
Salon seudun ammattiopisto
|
Ammatilliset perustutkinnot
-
Salo
-
Oppisopimuskoulutus, Lähiopetus
-
Syksy
Kokin ammatti sopii sinulle, jos olet kiinnostunut ruoan- ja leivonnaisten valmistuksesta, erilaisista raaka-aineista ja valmistusmenetelmistä. Kokin ammatissa tarvitaan myös huolellisuutta,...
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | tarjoilija
OSAO
|
Ammatilliset perustutkinnot
-
Useita (2)
-
Oppisopimuskoulutus, Lähiopetus, Monimuotototeutus
-
Useita (2)
Oletko unelmoinut tarjoilijan ammatista? Kiinnostaako sinua asiakaspalvelu? Oletko kiinnostunut juomien valmistamisesta ja tarjoilusta? Valitse silloin tarjoilijan ura. Ravintola- ja catering-ala...
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | tarjoilija
Salon seudun ammattiopisto
|
Ammatilliset perustutkinnot
-
Salo
-
Oppisopimuskoulutus, Lähiopetus
-
Syksy
Tarjoilijan ammatti sopii sinulle, joka viihdyt ihmisten parissa ja pystyt mukautumaan vaihtuviin tilanteisiin. Ammatissa tarvitaan kiinnostusta ruokaan ja juomaan, kykyä...
Ruokapalveluvastaava
Vantaan ammattiopisto Varia
|
Ammatillisen tutkinnon osat
-
Vantaa
-
Oppisopimuskoulutus
Koulutus antaa valmiudet ruokapalveluvastaavan tehtävässä työskentelyyn. Keskimäärin koulutuksen kesto 4-8 kuukautta. Opintojen kesto määräytyyhenkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS)mukaan, ja siinä huomioidaan aiemmin...
Tarjoilija | Ravintola- ja catering-alan perustutkinto
Careeria
|
Ammatilliset perustutkinnot
-
Useita (2)
-
Oppisopimuskoulutus, Monimuotototeutus
-
7.1.2025
Tarjoilijana sinä vastaat esimerkiksi ruokien ja juomien myynnistä ja tarjoilusta sekä erilaisista tilaus- ja edustustarjoiluista. Tarjoilijan tehtäviin kuuluu myös asiakastilojen...
Ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinto
Ammattiopisto Tavastia
|
Ammattitutkinnot
-
Hämeenlinna
-
Oppisopimuskoulutus
Työ- ja yöelämässä tarvitaan ammattilaisia, jotka hallitsevat monipuolisesti baarimestarin ja tarjoilijan työt ja jotka osaavat tuottaa yritykselle sen liikeideaan sopivaa...
Ravintola- ja cateringalan perustutkinto | kokki
Suomen Diakoniaopisto
|
Ammatilliset perustutkinnot
-
Helsinki
-
Oppisopimuskoulutus, Lähiopetus
Ravintola- ja catering-alan työssä tarvitaan myönteistä palveluasennetta, hyvää fyysistä kestävyyttä ja yhteistyötaitoja. Osaamisen painopisteitä ovat ruoanvalmistuksen ja tarjoilutyön taidoissa, ruoka- ja...
Kokki | Ravintola- ja catering-alan perustutkinto
Careeria
|
Ammatilliset perustutkinnot
-
Useita (2)
-
Oppisopimuskoulutus
Kokki on haluttu ravintola-alan moniosaaja! Kokkina olet osa luovaa tiimiä ja valmistat maittavia ja ravitsevia aterioita asiakkaillesi. Tarkka makuaisti, kiinnostus...
Ilmastovastuullinen toiminta 15 p | tutkinnon osa ravintola- ja cateringalan perustutkinnosta
Vantaan ammattiopisto Varia
|
Ammatillisen tutkinnon osat
-
Vantaa
-
Oppisopimuskoulutus
Koulutus soveltuu ravintola- ja catering-alan tai elintarvikealan yrityksessä työskenteleville henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään ilmastovastuullisuutta työssään. Koulutuksessa perehdytään ilmastonmuutokseen ilmiönä ja...
Ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkintokoulutus kokeneille ammattilaisille
Careeria
|
Ammattitutkinnot
-
Vantaa
-
Oppisopimuskoulutus
Olisitko sinä valmis oman ravintolan asiakaspalveluosaamisen kehittämiseen? Ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinto on suunnattu ravintola-alan ammattilaiselle, joka haluaa päivittää osaamistaan ja täydentää...
Ravintola- ja cateringalan perustutkinto | kokki tai laivakokki
Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto
|
Ammatilliset perustutkinnot
-
Kotka
-
Oppisopimuskoulutus, Lähiopetus
-
Syksy
Olitpa kokkina maalla tai merellä, ymmärrät erilaiset ruokagenret, ja niiden ominaispiirteet. Riippuen suuntautumisestasi voit työskennellä joko á la carte -,...
Ravintola- ja cateringalan perustutkinto | tarjoilija tai talousapulainen
Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto
|
Ammatilliset perustutkinnot
-
Kotka
-
Oppisopimuskoulutus, Lähiopetus
-
Syksy
Tarjoilijana tai talousapulaisena (laivatarjoilijana) työskentely-ympäristösi ovat moninaisia aina messistä kahviloihin ja á la carte -ravintoloihin sekä juhlallisiin tilaisuuksiin. Työtehtäviisi kuuluvat esimerkiksi messin...
Työpaikkaohjaajaksi valmentautuminen 5 osp
OSAO
|
Ammatillisen tutkinnon osat
-
Kempele
-
Oppisopimuskoulutus, Lähiopetus
Työpaikkaohjaajaksi valmentautuminen (5 osp) on ammatillinen valinnainen tutkinnon osa, joka on räätälöity ravintola- ja catering-alan perustutkintoon. Koulutus toteutetaan päiväopetuksena, joka...
Ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinto
Stadin AO
|
Ammattitutkinnot
-
Helsinki
-
Oppisopimuskoulutus, Monimuotototeutus
Ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinnon suorittanut henkilö valmistuu tarjoilijaksi tai baarimestariksi . Hän työskentelee erilaisia ruokia ja juomia myyvässä ravintolassa tarjoilijana tai...
Portaat ravintola- ja catering-alalle
Keuda
|
Ammattitutkinnot
-
Järvenpää
-
Oppisopimuskoulutus, Monimuotototeutus
Ruokapalveluiden moniosaajaksi! Koulutus on mahdollista suorittaa kokonaan oppisopimuskoulutuksena työpaikalla. Opiskelijalle suunnitellaan oma oppimispolku. Työtehtävät ravitsemispalveluissa toimimisessa: astiahuolto salaattien valmistus muita...
Ravintola- ja catering-alan koulutus ukrainalaisille
Keuda
|
Ammatilliset perustutkinnot
-
Mäntsälä
-
Oppisopimuskoulutus, Monimuotototeutus
Hae eväitä ravintola-alan perustyötehtäviin! Koulutuksen aikana saat valmiuksia työskennellä avustavissa tehtävissä ravitsemisliikkeissä opiskelemalla ravitsemispalveluissa toimimista sekä lounasruokien valmistusta. Suomen kielen...
Ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinto | tarjoilija
OSAO
|
Ammattitutkinnot
-
Useita (2)
-
Oppisopimuskoulutus, Monimuotototeutus
Tarjoilija palvelee asiakkaita oma-aloitteisesti, ystävällisesti ja vastuuntuntoisesti sekä toimii yrityksen liikeidean ja palvelukulttuurin mukaisesti. Tarjoilija osaa esitellä, suositella ja myydä yrityksen ruoka-,...
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto (180 osp)
Keuda
|
Ammatilliset perustutkinnot
-
Useita (3)
-
Oppisopimuskoulutus, Lähiopetus, Monimuotototeutus
Hyvät eväät ruoka- ja juomakulttuurin kiehtovaan maailmaan! Kokkina tunnet raaka-aineet ja makujen salat, kun valmistat laadukasta ruokaa yksittäisille asiakkaille ja...
Mainokset