Suodata
Hotelli-, ravintola- ja catering-ala
Ammatilliset perustutkinnot
Toteutustapa
Suomi
Näytä kaikki suodattimet
Näyttää 1-20 koulutusta 25 tuloksesta
1
2
Mainokset

Samankaltaiset sijainnit

Opiskelijoiden kokemuksia alalla Hotelli-, ravintola- ja catering-ala

Veeran tarina

Veera opiskelee ravintola- ja cateringalan perustutkintoa Palvelualan Opisto Kuopiossa. Kokin koulutusohjelmassa opiskeleva Veera nauttii opinnoistaan ja pitää oppilaitoksensa ystävällisestä ilmapiiristä. Peruskoulupohjaisena kokin koulutus kestää kolme vuotta ja antaa valmiudet hakeutua jatko-opiskeluun ammattikorkeakouluun tai yliopistoon.

Lue Veeran tarina!

Puhdistus- ja kiinteistöpalvelua...

Maria Miettinen opiskelee puhdistus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkintoa Palvelualan Opisto Kuopiossa. Maria on tykännyt valitsemastaan alasta erittäin paljon ja suosittelee sitä myös muille alasta kiinnostuneille. Käytännön tekemisen kautta hän on oppinut monia tärkeitä alalla vaadittavia taitoja.

Lue, mitä Marialla on kerrottavana opiskelusta!

Learning a new language while st...

Jake Reddy studies to become a chef in Palvelualan Opisto Kuopio. Originally from England, Jake finds great enjoyment and pleasure in cooking and learning. He has received a lot of support from the school, whether it be a language issue or needing help to overcome a problem while in the kitchen.

Read Jake' story!

Från utbildning till arbete - Axxellista ammattiin

I Brusaby (Kemiö) kan du blir djurskötare, hästskötare, ridinstruktör eller djursjukvård. 

Att arbeta med djur och natur är ibland härligt, ibland tungt. Men det är mycket givande. Efterfrågan på djurskötare är stor. Det är ett ansvarsfullt arbete som inte följer klockan. Djurens välmående är ledstjärna.

Osaamista työelämän tarpeisiin