Näin suodatamme hakutuloksia
Haluatko tietää, miten suodatamme hakutuloksia? Lue täältä lisää siitä, miten koulutukset listautuvat hakutuloksissa.
Osuvin hakutulos
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki tai tarjoilija
Vantaan ammattiopisto Varia
|
Ammatilliset perustutkinnot
-
Vantaa
-
Lähiopetus
-
Syksy
Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon suorittanut osaa toimia ravitsemisalan ruoanvalmistuksen tai asiakaspalvelun suunnittelu-, toteuttamis- ja myyntitehtävissä. Perustutkinnossa voi erikoistua tarjoilu- tai...
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki tai tarjoilija
AhlmanEdu
|
Ammatilliset perustutkinnot
-
Tampere
-
Lähiopetus
Opiskele kokiksi tai tarjoilijaksi ja kehitä osaamistasi Ahlmanin upeassa miljöössä ja ainutlaatuisissa oppimisympäristöissä lähiruoanparissa! Ravintola- ja catering-alan perustutkinto antaa monipuoliset...
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki
Saamelaisalueen koulutuskeskus
|
Ammatilliset perustutkinnot
-
Inari
-
Lähiopetus
-
Syksy
Kokkiopinnoissa opiskelijat käyttävät ruoanvalmistukseen paljon lähialueen puhtaita ja korkealaatuisia raaka-aineita, kuten poroa, kalaa, marjoja ja sieniä. Paikallisten raaka-aineiden hankinnassa opiskelijat...
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki
OSAO
|
Ammatilliset perustutkinnot
-
Useita (2)
-
Lähiopetus, Oppisopimuskoulutus, Monimuotototeutus
-
Useita (7)
Ravintola- ja catering-alan koulutus sopii sinulle, joka haluat kehittyä ruoanvalmistus-, leivonta- sekä asiakaspalvelutaidoissa ja työllistyä monipuolisiin ravitsemisalan työpaikkoihin. Kokkina pääset...
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki tai tarjoilija
Sedu
|
Ammatilliset perustutkinnot
-
Seinäjoki
-
Lähiopetus, Oppisopimuskoulutus
-
Syksy
Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka työskentelet tai olet aiemmin työskennellyt ravitsemisalan ruoanvalmistuksen tai asiakaspalvelun tehtävissä tai suunnittelet alan vaihtamista. Haluat...
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | tarjoilija
Stadin AO
|
Ammatilliset perustutkinnot
-
Helsinki
-
Lähiopetus
-
Syksy
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto antaa monipuoliset valmiudet ruoanvalmistus-, tarjoilu-, myynti- ja asiakaspalvelutehtäviin. Alalla vaaditaan palveluhenkisyyttä, vastuullisuutta, oma-aloitteisuutta ja luotettavuutta. Koulutuksen...
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki
Stadin AO
|
Ammatilliset perustutkinnot
-
Helsinki
-
Lähiopetus
-
Syksy
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto antaa monipuoliset valmiudet ruoanvalmistus-, tarjoilu-, myynti- ja asiakaspalvelutehtäviin. Alalla vaaditaan palveluhenkisyyttä, vastuullisuutta, oma-aloitteisuutta ja luotettavuutta. Koulutuksen...
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | tarjoilija
OSAO
|
Ammatilliset perustutkinnot
-
Useita (2)
-
Lähiopetus, Oppisopimuskoulutus, Monimuotototeutus
-
Useita (2)
Oletko unelmoinut tarjoilijan ammatista? Kiinnostaako sinua asiakaspalvelu? Oletko kiinnostunut juomien valmistamisesta ja tarjoilusta? Valitse silloin tarjoilijan ura. Ravintola- ja catering-ala...
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki
Salon seudun ammattiopisto
|
Ammatilliset perustutkinnot
-
Salo
-
Lähiopetus, Oppisopimuskoulutus
-
Syksy
Kokin ammatti sopii sinulle, jos olet kiinnostunut ruoan- ja leivonnaisten valmistuksesta, erilaisista raaka-aineista ja valmistusmenetelmistä. Kokin ammatissa tarvitaan myös huolellisuutta,...
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | tarjoilija
Salon seudun ammattiopisto
|
Ammatilliset perustutkinnot
-
Salo
-
Lähiopetus, Oppisopimuskoulutus
-
Syksy
Tarjoilijan ammatti sopii sinulle, joka viihdyt ihmisten parissa ja pystyt mukautumaan vaihtuviin tilanteisiin. Ammatissa tarvitaan kiinnostusta ruokaan ja juomaan, kykyä...
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki
Vuoksi
|
Ammatilliset perustutkinnot
-
Kauhajoki
-
Lähiopetus
-
Syksy
Kokki tuntee raaka-aineet, valmistaa maittavia, erilaisia ruoka-annoksia ja ruokalajeja ja huolehtii keittiön puhtaudesta. Kokkina vastaat omalta osaltasi myös asiakkaiden viihtymisestä, turvallisuudesta...
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki | englanninkielinen koulutus
OSAO
|
Ammatilliset perustutkinnot
-
Kaukovainio
-
Lähiopetus
-
11.8.2025
Ravintola- ja catering-alan koulutus sopii sinulle, joka haluat kehittyä ruoanvalmistus-, leivonta- sekä asiakaspalvelutaidoissa ja työllistyä monipuolisiin ravitsemisalan työpaikkoihin. OSAOssa on...
Ravintola-alan koulutus maahanmuuttaneille (OPVA)
Ammattiopisto Tavastia
|
Ammatilliset tutkinnon osat maahanmuuttajille
-
Hämeenlinna
-
Lähiopetus
Koulutus on suunnattu sinulle, maahanmuuttanut, joka haluat työskennellä ravitsemisalan monipuolisissa työtehtävissä. Pidät ruoanvalmistuksesta ja asiakkaiden palvelemisesta. Osaat jo vähän suomea....
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | tarjoilija
Ammattiopisto Tavastia
|
Ammatilliset perustutkinnot
-
Hämeenlinna
-
Lähiopetus
-
Syksy
Asiakaspalvelun osaamisalan opinnot suorittanut tarjoilija tuntee hotelli-, ravintola- ja catering-alan palvelukokonaisuuden ja osaa aktiivisesti myydä ravintolatuotteita. Hän osaa toimia ruokaravintolan...
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki, tarjoilija
Koulutuskeskus JEDU
|
Ammatilliset perustutkinnot
-
Useita (4)
-
Lähiopetus, Monimuotototeutus
-
Syksy
Kokki osaa toimia ruoanvalmistuksen tehtävissä erilaisissa ravintoloissa tai julkisen sektorin toimipaikoissa. Kokki tuntee elintarvikkeet ja raaka-aineet, valmistaa maukasta, ravitsevaa ja...
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki
Ammattiopisto Tavastia
|
Ammatilliset perustutkinnot
-
Hämeenlinna
-
Lähiopetus
-
Syksy
Oletko kiinnostunut työskentelemään kokkina ja erikoistumaan ruokaravintoloiden ruokatuotantoon, kuten ruoka-annosten valmistukseen ja esillelaittoon? Kokki opiskelee ruoanvalmistuksessa tarvittavat kädentaidot ja estetiikan sekä taloudellisen...
Lounasruokien valmistaminen 40 osp | tutkinnon osa ravintola- ja catering-alan perustutkinnosta
Vantaan ammattiopisto Varia
|
Ammatillisen tutkinnon osat
-
Vantaa
-
Lähiopetus
Koulutuksessa opitaan lounasruokien ja leivontatuotteiden valmistusta, kasvis- ja erityisruokavalioita sekä hyvää hygieniaa ja asiakaspalvelua. Koulutus soveltuu henkilöille, joilla on kokemusta...
Ravintola- ja cateringalan perustutkinto | kokki
Suomen Diakoniaopisto
|
Ammatilliset perustutkinnot
-
Helsinki
-
Lähiopetus, Oppisopimuskoulutus
Ravintola- ja catering-alan työssä tarvitaan myönteistä palveluasennetta, hyvää fyysistä kestävyyttä ja yhteistyötaitoja. Osaamisen painopisteitä ovat ruoanvalmistuksen ja tarjoilutyön taidoissa, ruoka- ja...
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki tai tarjoilija
Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä
|
Ammatilliset perustutkinnot
-
Raisio
-
Lähiopetus, Monimuotototeutus
-
Syksy
Kokki tai tarjoilija. Oletko kiinnostunut ammattimaisesta ruoanlaitosta ja ravintolan asiakaspalvelusta? Perustutkintokoulutuksessa voit suuntautua joko ruokapalvelun tai asiakaspalvelun osaamiseen. Koulutus avaa...
Mainokset