Bachelor of Hospitality Management, päivätoteutus
Restonomi on palveluliiketoiminnan kehittäjä. SeAMKin restonomi on moniosaaja, joka toimii asiantuntija- ja johtotehtävissä palvelu- ja ruoka-alojen yrityksissä, elintarviketeollisuudessa ja itsenäisinä yrittäjinä. Restonomin työssä korostuvat mm. palvelumuotoilun, digitalisaation, kansainvälisyyden, ruokakasvatuksen ja viestinnän taidot.
Opinto-ohjelmasta voi rakentaa hyvin yksilöllisen. Opinnoissa voi valita ruokatuotannon kehittämiseen, ruokakasvatukseen ja hyvinvoinnin edistämiseen sekä matkailuun ja elämystuotantoon liittyviä opintoja. Opintoihin voi lisäksi sisällyttää esimerkiksi yrittäjyys- ja kieliopintoja sekä erilaisia työelämäprojekteja.
Restonomi huomioi kuluttajan tarpeet ja kantaa yhteiskunnallista ja ekologista vastuuta esimerkiksi työskentelemällä ruokahävikin vähentämiseksi. Tavallisimpia työllistäjiä ovat ravintoloiden, henkilöstöravintoloiden ja julkisen sektorin keittiöiden (esim. koulut ja sairaalat) asiantuntija- ja johtotehtävät. SeAMKista valmistuneita restonomeja työskentelee myös henkilöstörekrytoinnin, matkailu- ja elämysteollisuuden, kuluttajapalvelun, myynnin ja tuotekehityksen tehtävissä.
Lähde: Opintopolku
Seuraavat toteutukset
Hakeminen
Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.
Tutkinto / todistus
Bachelor of Hospitality Management (Restonomi)
Opiskelijat ovat keskiössä SeAMKissa Seinäjoen ammattikorkeakoulussa kuulut yhteensä 5000 seamkilaisen joukkoon. SeAMKissa on vahva yhteisöllisyys ja me-henki. Vuorovaikutus opiskelijoiden ja henkilökunnan kesken on helppoa. Meillä on tekemisen meininki! Seinäjoen ammattikorkeakoulu (SeAMK) on kolmatta kertaa Suomen paras ammattikorkeakoulu valtakunnallisen valmistumisvaiheen opiskelijapalautekyselyn (AVOP) vuoden 2022...
Lue lisää oppilaitoksesta Seinäjoen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä