Kokki︱Ravintola- ja cateringalan perustutkinto tai tutkinnon osia
Koulutus antaa pätevyyden ruoanvalmistuksen tehtävissä ravintoloissa, kahviloissa, liikenneravintoloissa, henkilöstöravintoloissa, cateringalan yrityksissä, pikaruoka-, juhlapalvelu- tai matkailuyrityksissä sekä suurtalousalan toimipaikoissa tai juhla- ja pitopalveluyrityksissä.
Tavoitteet
Tavoitteena on, että henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelmasi (HOKS) ja siihen sisältyvän työssäoppimisjakson kautta työllistyt tai mahdollisuutesi työllistymiseen paranee olennaisesti. Opiskelu tapahtuu suomen tai ruotsin kielellä.
Aikataulu
Yksilöllinen koulutusaika opiskelijan aikaisemmista tiedoista ja henkilökohtaisista valinnoista riippuen.
Kiinnostuitko koulutuksesta?
Jos haluat lisätietoa aiheesta Kokki︱Ravintola- ja cateringalan perustutkinto tai tutkinnon osia, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.Seuraavat toteutukset
Hakeminen
Koulutuksen kohderyhmänä ovat alasta kiinnostuneet TE-toimiston asiakkaat, jotka soveltuvat koulutukseen.
Tutkinto / todistus
Kokki (ravintola- ja cateringalan perustutkinto tai tutkinnon osia)
Kustannukset
Koulutus on maksuton työvoimakoulutus.
Ota yhteyttä
Koulutus Nord – työvoimakoulutusta Pohjoismaissa
Koulutus Nord on yhteispohjoismainen koulutuksen järjestäjä, joka tarjoaa ammattikoulutusta Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa asuville työnhakijoille. Koulutus Nord tarjoaa oppia vuosittain noin 500:lle henkilölle. Toiminnan keskiössä on tekemällä ja kokemalla oppiminen sekä ihmisen pitäminen etusijalla. Koulutus Nord maksimoi jokaisen yksilön onnistumisen...
Lue lisää oppilaitoksesta Koulutus Nord ja katso koulutustarjonta täältä