Video
Restonomi (AMK) | majoitus- ja ravintolaliiketoiminta | monimuotototeutus
Haagan restonomikampuksen majoitus- ja ravintolaliiketoiminnan kehittämiseen painottuva koulutus profiloituu vaativien ja monipuolisten liikkeenjohdollisten kompetenssien tuottamiseen.
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu on johtava ja kansainvälisesti tunnettu restonomikouluttaja. Koulutus toteutetaan tiiviissä yhteistyössä elinkeinoelämän kanssa.
Monimuotototeutus on suunniteltu opiskelijalle, jolla on jo kattavaa työelämäkokemusta. Opinnot sopivat urakehitystä tavoittelevalle sekä alan vaihtajille. Koulutus on suunniteltu siten, että opiskelija voi opiskella ja olla samalla päätoimisesti töissä. Work&Study mallissa suoritat opintojasi myös työn ohessa omalla työpaikallasi. Opiskelu edellyttää kuitenkin myös monimuoto-opiskelijalta mittavaa ajallista panostusta opintoihin. Opintoja toteutetaan melko runsaasti myös englanniksi.
Vuonna 2022 uudistunut restonomikoulutus tarjoaa sinulle mahdollisuuden muotoilla restonomin oppimispolkuasi eri osaamiskokonaisuuksien ympärille oman kiinnostuksesi mukaan sekä yhdistää opintoihisi osaamista myös muista Haaga-Helian tutkinnoista. Koulutuksen keskeisen sisällön muodostavat suuntautuminen sekä asiantuntijaopinnot, joissa opiskelija keskittyy tärkeimpien osaamisten saavuttamiseen ja luo oman ammatillisen profiilinsa.
Tavoite
Koulutuksen tavoitteena on, että opiskelija muodostaa itselleen selkeän käsityksen majoitus-, ravintola- ja matkailuliiketoiminnan eri sektoreiden liikkeenjohdossa vaadittavasta asiakaskeskeisestä ja tuloksellisesta toiminnasta. Opiskelija ymmärtää eri sektoreiden liiketoimintaa sekä osaa toimia asiakaslähtöisesti ja tuloksellisesti. Opiskelija osaa soveltaa oppimaansa alan yritysten ja muiden yhteisöjen kehittämiseksi. Opiskelija kasvaa opintojensa aikana laaja-alaiseen ammatilliseen ajatteluun ja loogiseen työskentelyyn kykeneväksi osaajaksi. Tutkinto yhdistettynä työkokemukseen antaa restonomille hyvät valmiudet edetä urallaan. Valmistuneen restonomin työkenttä on koko maailma.
Opintojen rakenne
- Avainosaamiset 80 op
- Asiantuntijaosaamiset 85 op
- Työharjoittelu 30 op
- Opinnäytetyö 15 op
YHTEENSÄ 210 op
Opetussuunnitelman sisältö suunnitellaan ja toteutetaan aktiivisessa yhteistyössä elinkeinon toimijoiden kanssa. Vahvasti työelämälähtöisen ja osaamisperusteisen opetussuunnitelman keskiössä on opiskelija, joka haluaa kehittyä majoitus-, ravintola- tai matkailualan ammattilaiseksi.
Monimuotototeutuksessa lähiopiskelua on muutamana päivänä kuukaudessa, pääosin arkisin. Lähiopetusta voi olla myös iltaisin.
Monimuotototeutuksessa opiskelu sisältää lähiopetuksen lisäksi monimuotoisesti itsenäistä opiskelua, työssä oppimista, projekteja ja verkko-oppimista.
Suuntautumisvaihtoehdot
Suuntautumisopintoina (30op) restonomin oppimispolullasi on ensisijaisesti Haagassa tarjottava:
- Majoitus- ja ravintolaliiketoiminnan kehittäminen
Kiinnostuitko koulutuksesta?
Jos haluat lisätietoa aiheesta Restonomi (AMK) | majoitus- ja ravintolaliiketoiminta | monimuotototeutus, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.Seuraavat toteutukset
Hakeminen
Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi
Tutkinto / todistus
Restonomi (AMK)
Haaga-Helia Twitterissä ja Facebookissa
Ota yhteyttä
Haaga-Helia avaa ovet työelämään!
In English Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Haluatko olla oman alasi asiantuntija? Haaga-Helia tuntee elinkeinoelämän tarpeet ja muutokset – koulutuksesi vastaa ajankohtaisiin haasteisiin. Valmistut edelläkävijäksi, joka sekä hallitsee käytännön taidot...
Lue lisää oppilaitoksesta Haaga-Helia ja katso koulutustarjonta täältä