Näin suodatamme hakutuloksia
Haluatko tietää, miten suodatamme hakutuloksia? Lue täältä lisää siitä, miten koulutukset listautuvat hakutuloksissa.
Osuvin hakutulos
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | tarjoilija
Stadin AO
|
Ammatilliset perustutkinnot
-
Helsinki
-
Lähiopetus
-
Syksy
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto antaa monipuoliset valmiudet ruoanvalmistus-, tarjoilu-, myynti- ja asiakaspalvelutehtäviin. Alalla vaaditaan palveluhenkisyyttä, vastuullisuutta, oma-aloitteisuutta ja luotettavuutta. Koulutuksen...
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki
Stadin AO
|
Ammatilliset perustutkinnot
-
Helsinki
-
Lähiopetus
-
Syksy
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto antaa monipuoliset valmiudet ruoanvalmistus-, tarjoilu-, myynti- ja asiakaspalvelutehtäviin. Alalla vaaditaan palveluhenkisyyttä, vastuullisuutta, oma-aloitteisuutta ja luotettavuutta. Koulutuksen...
Tarjoilija | Ravintola- ja catering-alan perustutkinto
Careeria
|
Ammatilliset perustutkinnot
-
Useita (2)
-
Oppisopimuskoulutus, Monimuotototeutus
-
7.1.2025
Tarjoilijana sinä vastaat esimerkiksi ruokien ja juomien myynnistä ja tarjoilusta sekä erilaisista tilaus- ja edustustarjoiluista. Tarjoilijan tehtäviin kuuluu myös asiakastilojen...
Ravintola- ja cateringalan perustutkinto | kokki
Suomen Diakoniaopisto
|
Ammatilliset perustutkinnot
-
Helsinki
-
Lähiopetus, Oppisopimuskoulutus
Ravintola- ja catering-alan työssä tarvitaan myönteistä palveluasennetta, hyvää fyysistä kestävyyttä ja yhteistyötaitoja. Osaamisen painopisteitä ovat ruoanvalmistuksen ja tarjoilutyön taidoissa, ruoka- ja...
Näyttää 1-5 koulutusta 5 tuloksesta
Mainokset