Etsi koulutusta 👉
Ammatilliset perustutkinnot

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto | hyvinvointiteknologia-asentaja ja ammatillinen IB® koulutus

Vantaan ammattiopisto Varia, paikassa Vantaa
Pituus
3 vuotta
Opiskelukieli
englanti
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
22 lokakuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
3 vuotta
Opiskelukieli
englanti
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
22 lokakuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto | hyvinvointiteknologia-asentaja ja ammatillinen IB® koulutus

hyvinvointiteknologia-asentaja

The International Baccalaureate® (IB) Career-related Programme (CP) yhdistää IB:n kansainvälisen arvomaailman ammatillisen tutkinnon työelämälähtöisyyteen ja akateemisiin ja elinikäisen oppimisen taitoihin.

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnon suorittaneella on tieto- ja viestintätekniikan tehtävissä edellytetty ammattitaito, ja hän osaa toimia yhteistyökykyisesti tieto- ja viestintäteknisessä ympäristössä, hyvinvointiteknologiasentajan tutkintonimikkeellä. 

IB CP:n opetuskieli on englanti, mutta perusopintojen opetuskieli on suomi. Ammatilliset IB® opinnot kehittävät kriittistä ajattelua, reflektointia ja vahvistavat opiskelijan taitoja työskennellä kansainvälisessä ympäristössä. IB opinnot täydentävät ja syventävät ammatillista perustutkintoa. Suurimmaksi osaksi IB opinnot on mahdollista sisällyttää osaksi ammatillista perustutkintoa. Valinnaisissa tutkinnon osissa osaamista voi syventää esim. hyvinvointiteknologialaitteiden huoltoon ja kunnossapitoon, robotiikkaan ja älyteknologioihin sekä sisällyttää IB CP® opintoja.

Englannin kielen taitoa tarvitaan muun muassa asennus- ja huolto-ohjeiden ymmärtämisessä sekä kansainvälisissä tietoverkoissa toimimisessa ja kommunikoinnissa.

Tutkinnon suorittanut osaa selvittää asiakkaan tarpeita ja tehdä asiakaslähtöisiä ratkaisuja tieto- ja viestintäteknisiin tehtäviin liittyen sujuvasti suomeksi ja englanniksi. IB CP® tutkinnon suorittaneella on hyvä valmiudet menestyä työelämässä ja jatko-opinnoissa.

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnon opinnot tarjoavat laaja-alaista ICT-alan osaamista. Koulutuksessa opiskelet valinnastasi riippuen esimerkiksi ohjelmistoja, kyberturvallisuutta, robotiikkaa ja laitteistoja.

IB CP® opiskelijoiden Core-aineiden ja Diploma Progmamme kurssien opetustuskieli on englanti.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto | hyvinvointiteknologia-asentaja ja ammatillinen IB® koulutus, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

22 lokakuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Vantaa
  • englanti

Hakeminen

Koulutukseen haetaan jatkuvassa haussa opintopolku.fi-palvelun kautta.

Koulutusohjelma on tarkoitettu peruskoulun suorittaneille, joilla ei ole toisen asteen tutkintoa. Opiskelu vaatii hyvää peruskoulutasoista englannin kielen osaamista.

IB CP® -ohjelma on tarkoitettu 16-19-vuotiaille ja hakijan huoltajan tulee asua Suomessa. 

Tutkinto / todistus

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, hyvinvointiteknologia-asentaja ja ammatillinen IB® koulutus

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto | hyvinvointiteknologia-asentaja ja ammatillinen IB® koulutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Vantaan ammattiopisto Varia
Tennistie 1
01370 Vantaa

Variasta työelämän ammattilaiseksi

Vantaan ammattiopisto Varia on monialainen ammatillista koulutusta järjestävä oppilaitos. Tarjoamme laadukasta ja käytännönläheistä koulutusta nuorille, aikuisille ja organisaatioille. Toimipisteemme sijaitsevat lähellä kehäradan asemia hyvien kulkuyhteyksien päässä Aviapoliksessa, Hiekkaharjussa, Koivukylässä ja Myyrmäessä. Varian työelämäpalvelut sijaitsee Vantaan yrityspalvelukeskuksessa Leijassa. Variassa voi opiskella...

Lue lisää oppilaitoksesta Vantaan ammattiopisto Varia ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu