Etsi koulutusta 👉
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Bioanalyytikko (AMK) | monimuotototeutus

Tampereen ammattikorkeakoulu, paikassa Seinäjoki (+1 sijaintia)
Pituus
3,5 vuotta
Aloitus
tammikuu 2025 (+2 toteutusta)
Hakuaika
Hakuaika: Syksyn yhteishaku (28.8.–11.9.2024) (näytä kaikki)
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
3,5 vuotta
Aloitus
tammikuu 2025 (+2 toteutusta)
Hakuaika
Hakuaika: Syksyn yhteishaku (28.8.–11.9.2024) (näytä kaikki)
Toteutustapa
Monimuotototeutus

Bioanalyytikko (AMK) | monimuotototeutus

Jyväskylä

Tampereen ammattikorkeakoulun (TAMK) Jyväskylässä monimuotona toteutettava bioanalyytikon tutkinto-ohjelma järjestetään yhteistyössä Jyväskylän ammattikorkeakoulun (JAMK) kanssa. Tutkinnon laajuus on 210 opintopistettä ja opintojen suoritusaika noin 3,5 vuotta.

Opinnot toteutetaan monipuolisia opetusmenetelmiä hyödyntäen, ja ne sisältävät mm. itsenäistä ja ohjattua verkko-opiskelua, ryhmätyöskentelyä, käytännön harjoitustunteja eli laboraatioita pienryhmissä, erilaisia projekteja sekä harjoittelujaksoja työelämässä.

Monimuotototeutuksen teoriaopinnot toteutetaan pääsääntöisesti verkko-opintoina ja ne sisältävät sekä itsenäistä opiskelua että etätapaamisia. Opintoihin kuuluvat harjoitustunnit toteutetaan läsnäoloa edellyttävänä lähiopetuksena joko Jyväskylässä tai TAMKin pääkampuksella Tampereella. Lähiopetusta on keskimäärin kahtena peräkkäisenä päivänä viikossa joka toinen viikko ennalta sovitun aikataulun mukaisesti. Lähiopetuksen määrä voi vaihdella eri opintovuosina.

Opintoihin kuuluvat työelämässä suoritettavat ohjatut harjoittelut (yhteensä 27 viikkoa, 38 opintopistettä) edellyttävät täysipäiväistä opiskelua maanantaista perjantaihin harjoittelujaksojen aikana. Harjoitteluita on eri opintovuosina ja ne ovat kestoltaan kolmesta viikosta 18 viikkoon. Harjoittelupaikat sijoittuvat Jyväskylän ja muun Keski-Suomen alueen lisäksi laboratorioihin eri puolella Suomea. Matkustat ja tarvittaessa asut harjoittelupaikkakunnilla ja näistä syntyvistä kustannuksista vastaat itse.

Seinäjoki

ampereen ammattikorkeakoulun (TAMK) Seinäjoella monimuotona toteutettava bioanalyytikon tutkinto-ohjelma järjestetään yhteistyössä Seinäjoen ammattikorkeakoulun (SeAMK) kanssa. Tutkinnon laajuus on 210 opintopistettä ja opintojen suoritusaika noin 3,5 vuotta.

Opinnot toteutetaan monipuolisia opetusmenetelmiä hyödyntäen ja ne sisältävät mm. itsenäistä ja ohjattua verkko-opiskelua, luokassa tapahtuvaa lähiopetusta, ryhmätyöskentelyä, käytännön harjoitustunteja pienryhmissä, erilaisia projekteja sekä harjoittelujaksoja työelämässä.

Monimuotototeutuksen teoriaopinnot toteutetaan sekä lähi- että verkko-opintoina. Opintoihin kuuluvat harjoitustunnit ja lähiopetuksena toteutuva teoriaopetus edellyttävät läsnäoloa joko Seinäjoella tai TAMKin pääkampuksella Tampereella (osa harjoitustunneista). Lähiopetusta on kahtena peräkkäisenä päivänä viikossa ennalta sovitun aikataulun mukaisesti. Lähiopetuksen määrä voi vaihdella eri opintovuosina.

Opintoihin kuuluvat työelämässä suoritettavat ohjatut harjoittelut (yhteensä 27 viikkoa, 38 opintopistettä) edellyttävät täysipäiväistä opiskelua maanantaista perjantaihin harjoittelujaksojen aikana. Harjoitteluita on eri opintovuosina ja ne ovat kestoltaan kolmesta viikosta 18 viikkoon. Harjoittelupaikat sijoittuvat Seinäjoen ja muun Etelä-Pohjanmaan alueen lisäksi laboratorioihin eri puolella Suomea. Opiskelija vastaa itse mahdollisista matkustus- tai asumiskustannuksista harjoittelupaikkakunnalla.  

Lähde: Opintopolku

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

tammikuu 2025

  • Monimuotototeutus
  • Jyväskylä
  • Hakuaika: Syksyn yhteishaku (28.8.–11.9.2024)

tammikuu 2025

  • Monimuotototeutus
  • Seinäjoki
  • Hakuaika: Syksyn yhteishaku (28.8.–11.9.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Bioanalyytikko (AMK)

Tampereen ammattikorkeakoulu
Kuntokatu 3
33520 Tampere

Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampere on Suomen suosituin opiskelu- ja asuinkaupunki. Kaupungin sijainti, hyvät kulkuyhteydet ja harrastusmahdollisuudet, tapahtumat sekä kohtuulliset elinkustannukset tekevät siitä vetovoimaisen. Joka kuudes kaupungin yli 240 000 asukkaasta on opiskelija – täällä on helppo solahtaa joukkoon. Moni sanoo, että Tampere on...

Lue lisää oppilaitoksesta Tampereen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu