Etsi koulutusta 👉
Ammatillisen tutkinnon osat

Verkkokauppaosaajan koulutus | visualisti

Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Aloitus
Kysy lisätietoja (+2 toteutusta)
Hakuaika
Hakuaika: Haku tulossa
Toteutustapa
Etätoteutus, Oppisopimuskoulutus
Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Aloitus
Kysy lisätietoja (+2 toteutusta)
Hakuaika
Hakuaika: Haku tulossa
Toteutustapa
Etätoteutus, Oppisopimuskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Verkkokauppaosaajan koulutus | visualisti

Verkkokauppaosaajan koulutus

Verkkokauppaosaajan koulutus antaa työkalut verkkokaupan perustamiseen tai kehittämiseen

Verkkokauppaosaaja on monipuolinen koulutuspolku verkkokauppaa perustaville tai sen kehittämisestä kiinnostuneille digitaalisen kaupankäynnin ammattilaisille. Koulutus on suunniteltu antamaan sinulle kokonaisvaltainen osaaminen digitaalisen liiketoiminnan maailmassa menestymiseen.

Koulutuspolku koostuu taideteollisuusalan perustutkinnon tutkinnon osista ja kokonaisuuteen on valittu verkkokauppaille ja digitaalisen kaupankäynnin ammattilaisille soveltuvat opinnot. Koulutuskokonaisuus yhdistää viisi keskeistä osa-aluetta: oman brändin kehittämisen, verkkokaupan perustamisen ja kehittämisen, visuaalisen markkinoinnin ja konseptoinnin, sisällöntuottamisen ja hakukoneoptimoinnin sekä stailauksen ja tuotekuvauksen. Koulutus tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden rakentaa ja kehittää omaa verkkokauppaa alusta lähtien, parantaa sen näkyvyyttä ja myyntiä sekä luoda houkuttelevia tuotekuvia ja sisältöä.

Menesty verkkokauppiaana digitaalisessa liiketoiminnassa

Aloita matkasi verkkokauppias-polulla oppimalla perusteet verkkokaupan perustamisesta, hallinnasta ja digitaalisesta markkinoinnista. Koulutuksessa keskitytään verkkokaupan kokonaisvaltaiseen ymmärtämiseen, sisältäen liiketoimintamallin kehittämisen, kannattavuuden parantamisen, asiakaskokemuksen optimoinnin sekä kansainvälisen kaupan strategiat.

Oman brändin kehittäminen

Koulutuksessa pureudumme oman brändisi ja liiketoimintasi kehittämiseen. Kirkastat brändisi ydintä sekä tavoitteita. Rakennat brändillesi kehittämisen toimenpiteille strategiaa ja lopputuloksena syntyy yrityksellesi brändimanuaali.

Sisällöntuottaminen ja hakukoneoptimointi

Tehosta verkkokauppasi näkyvyyttä ja tavoita kohderyhmäsi tehokkaammin oppimalla tuottamaan laadukasta sisältöä ja optimoimaan se hakukoneille. Saat käyttöösi työkalut ja taidot, jotka auttavat sinua luomaan kiinnostavaa sisältöä, parantamaan sijoitustasi hakutuloksissa ja analysoimaan sisältösi suorituskykyä.

Stailaus ja tuotekuvaus

Opettele tuottamaan ammattimaisia ja myyviä tuotekuvia, jotka erottuvat kilpailijoista ja houkuttelevat asiakkaita ostamaan. Koulutus kattaa kaiken tarvittavan stailauksesta, sommittelusta ja valokuvaustekniikoista kuvankäsittelyyn ja valokuvien optimointiin eri alustoille.

Tuotteen tai palvelun konseptointi osana verkkokaupan kehittämistä

Konseptointi tarjoaa keinoja erottua kilpailijoista ja luoda merkittävää lisäarvoa asiakkaille. Konseptoinnin avulla verkkokauppiaana voit innovoida ja uudistaa tuote- ja palvelutarjontaa, vastaamaan näin tehokkaasti muuttuviin markkinoiden tarpeisiin ja kuluttajien odotuksiin.

Verkkokauppaosaaja -koulutus on suunnattu nykyisille tai tuleville verkkokauppiaille

Koulutus sopii sinulle, joka haluat kehittää olemassa olevaa verkkokauppaa, perustaa uuden verkkokaupan tai laajentaa liiketoimintaa digitaalisella kaupalla.

Verkkokauppakoulutus järjestetään verkossa, täysin etänä (Teamsin välityksellä). Voit siis osallistua siihen mistä tahansa. Kyseessä on aidosti interaktiivinen opetustapahtuma, jossa opit myös muiden opiskelijoiden verkkoliiketoiminnasta. Pääset myös tutustumaan muiden toimialojen kauppoihin.

Hae mukaan koulutukseen, jos esimerkiksi:

  • Suunnittelet verkkokaupan perustamista myymälän rinnalle.
  • Haluat kasvattaa olemassa olevan verkkokaupan myyntiä.
  • Tarvitset apua verkkokaupan kannattavuuden, sisältöjen hakukoneoptimoinnin tai saavutettavuuden parantamisessa.

Opetuspäivien sisältöön ajantasaisinta tietoa ja rautaista osaamista tuovat vierailevat luennoitsijat. Heiltä pääset kuulemaan mm. uusimmat kuulumiset markkinoinnin, hakusanamainonnan ja digitaalisen kaupankäynnin lainsäädännön saralta. Tämän lisäksi omat opettajamme ovat mukana koko koulutuksen ajan. Saat heiltä henkilökohtaista ohjausta, sparrausta ja valmennusta oman verkkokauppasi kehittämiseen.

Opinnot suunnitellaan henkilökohtaisesti jokaisen opiskelijan kanssa

Opinnot suunnitellaan henkilökohtaisesti, ja niiden kestoon ja etenemiseen vaikuttavat esimerkiksi aiempi koulutustausta ja mahdollinen alan työkokemus.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Verkkokauppaosaajan koulutus | visualisti, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

Kysy lisätietoja

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • Hakuaika: Haku tulossa

Kysy lisätietoja

  • Oppisopimuskoulutus
  • Verkossa

Hakeminen

Tämän koulutuksen edellytykset ovat:

  • Suomen kansalaisuus tai osoite Suomessa.
  • Koulutuksen opetuskieli on suomi. Koulutuksen suorittaminen edellyttää riittävää suomen kielen taitoa.
  • Koulutuksen suorittaminen edellyttää siihen soveltuvaa omaan yritystä tai työpaikkaa.

Tutkinto / todistus

Tutkinnon osa

Salon Seudun ammattiopisto Facebookissa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Verkkokauppaosaajan koulutus | visualisti? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Salon seudun ammattiopisto
Taitajankatu 2-6
24240 Salo

» Salon seudun ammattiopisto somessa

Salon seudun ammattiopisto on seudun suurin ammatillinen oppilaitos, joka tarjoaa ammatillista koulutusta aikuisille ja nuorille. Jäikö opinnot kesken, mietitkö ammatinvaihtoa, muuttuvatko työtehtäväsi, haluatko pätevöityä nykyisessä työssäsi tai kiinnostaako yrittäjyys? Mikäli vastasit kyllä, Salon seudun ammattiopistosta löytyy koulutus juuri Sinun tarpeisiisi....

Lue lisää oppilaitoksesta Salon seudun ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu