Etsi koulutusta 👉
Ammatillinen koulutus

Deep Talk -menetelmäkoulutus

Muurlan Opisto, paikassa Muurla
Pituus
2 päivää
Hinta
395 EUR
Aloitus
7 helmikuuta, 2025 katso lisätiedot
Hakuaika
Hakuaika: 26.1.2025
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
2 päivää
Hinta
395 EUR
Aloitus
7 helmikuuta, 2025 katso lisätiedot
Hakuaika
Hakuaika: 26.1.2025
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Deep Talk -menetelmäkoulutus

Muurlan Opisto

Deep Talk -menetelmän tavoitteena on oman sisäisen puheen löytäminen ja kehittäminen myötätuntoiseen ja itseä sekä muita arvostavaan suuntaan.

Deep Talk on Tuula Valkosen kehittämä menetelmä ja laajasti käytetty sisäisen työskentelyn menetelmä, jonka välineinä ovat hiekka, puiset figuurit ja muut pienet esineet kuten kivet. Deep Talk –menetelmää käytetään esim. yrityksissä ja päiväkodeissa ja kouluissa sekä terapiatapaamisissa, niin yksilö-, pari-, ryhmä- kuin perhetapaamisissa sekä työnohjauksessa. Sen avulla pystyt rakentamaan asiakkaallesi tilan, jossa hän tulee kutsutuksi omaan sisäiseen maailmaansa symbolisella tasolla. Tämä mahdollistaa ymmärtämisen ja oivaltamisen lisäksi myös syvän kokemisen.

Koulutuksen aikana kuullaan ja opitaan kertomaan ikiaikaisia tarinoita, joihin Deep Talk -menetelmä perustuu. Tarinoiden äärellä yhdessä ihmetellään ja löydetään yhteneväisyyksiä omaan elämään. Arvokas timantti –tarinan myötä päästään löytämään oman elämän tärkeimpiä asioita. Kätketty sydän –tarinan kautta voidaan käydä läpi vaikeista elämänkokemuksia, Meritähti –tarina mahdollistaa uupumuksen ja rajaamisen teemojen käsittelyn, ja Aasi –tarina kutsuu konsultoimaan omaa sisäistä viisasta opettajaa elämän hankalien tilanteiden äärellä.

Deep Talk -menetelmän käyttäminen yksilöterapiassa psykoterapia-asiakkaitten kanssa voi avata uuden maailman, jossa on mahdollista käsitellä erilaisia vaikeitakin asioita. Omat arvot, sisäinen vaativuus, häpeä, trauma, ynnä muut vaikeat psykoterapiassa käsiteltävät asiat voivat tulla käsitellyiksi tavalla, jonka seurauksena käsittelystä tulee kokemuksellista ja se siirtyy sisäisen puheen tasolle, minkä myötä todellinen muutos mahdollistuu. Erityisesti oman sisäisen lapsen kohtaaminen, siihen tutustuminen sekä sen kanssa työskentely ovat parasta Deep Talkin tarjoamaa antia.

Koulutuksen rakenne

Koulutus koostuu kahdesta lähipäivästä Muurlan Opistolla: pe 7.2.2025 ja pe 4.4.2025, klo 9-16.

Koulutus sisältää 

  • kaksi koulutuspäivää
  • 4 tarinaa: arvokas timantti, piilotettu sydän, meritähti, aasi
  • hiekkasäkin sekä puisia figuureja yms. joilla hiekalla kommunikoidaan
  • pääsy Facebookin Deep Talk -ryhmään, jossa mahdollisuus vertaistukeen Deep Talkin käytössä sekä pääsy lisämateriaaleihin.

Kouluttajat

Tuula Valkonen
Deep Talk -menetelmän kehittäjä, kouluttaja, Deep Talk -kirjan kirjoittaja ja työnohjaaja

Annukka Jäske 
Kouluttajapsykoterapeutti (VET; Valvira, Kela), KM (erityisluokanopettaja), Sosionomi/Diakoni (AMK), EMDR I & II & kompleksinen trauma sekä EMDR:n käyttö lapsilla ja nuorilla

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Deep Talk -menetelmäkoulutus, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

7 helmikuuta, 2025

  • Lähiopetus
  • Muurla
  • Hakuaika: 26.1.2025

Hakeminen

Kurssi soveltuu terapiatyötä tekeville sote-alan ammattilaisille, sisäisen lapsen kanssa työskentelystä kiinnostuneille tai sitä tekeville, EMDR-terapiaa käyttäville, esimerkiksi osatyöskentelyssä (persoonallisuuden eri osien kanssa tehtävää työskentelyä, jossa tavoitteena on vuorovaikutuksen lisääminen eri osien välillä ja integraatio), terapeutille, joka toivoo löytävänsä välineen, jolla päästä syvälle helposti, turvallisesti ja keveästi sekä työnohjaajille työnohjauksen välineeksi.

Kustannukset

Kurssin hinta on 395€ / hlö. Koulutus sisältää opetuksen ja materiaalit sekä lounaan ja iltapäiväkahvin molempina koulutuspäivinä.

Opistolla on mahdollista majoittua kurssiviikonloppuina huokeaan hintaan.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Deep Talk -menetelmäkoulutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Muurlan Opisto
Muurlantie 365
25130 Muurla

Muurlan Opisto

Muurlan Opistolle saavutaan opiskelemaan eri puolilta Suomea! Tavoitteena on kouluttaa ihmisiä kohti uutta, oli kyseessä sitten oppivelvollisuuden täyttäminen, uusi ammatti, jatko-opinnot tai urakehitys. Visiona on, että opiskelija kokee itsensä osaavaksi, taitavaksi ja parhaaksi versioksi itsestään. Muurlan opiston yhteisöllisessä ilmapiirissä opitaan...

Lue lisää oppilaitoksesta Muurlan Opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu