Etsi koulutusta 👉
AMK-tutkinnot, verkko-opinnot

Insinööri (AMK) | tieto- ja viestintätekniikka | verkko-opinnot

Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Kysy lisätietoja katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Kysy lisätietoja katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Insinööri (AMK) | tieto- ja viestintätekniikka | verkko-opinnot

Tieto- ja viestintätekniikan monimuotokoulutus, AMK

Tutkinto-opiskelupaikan saaneet opiskelijat voivat tehdä Metropolian tarjoamia maksuttomia verkko-opintoja koko kalenterivuoden ajan, myös kesäisin. Verkko-opintoja voi tehdä joustavasti omaan tahtiin itselle parhaiten sopivina ajankohtina. Koulutuksessa ei ole opettajajohtoista lähiopetusta. Opintojen tekeminen edellyttää, että käytössä on oma tietokone. Opiskelu verkkototeutuksessa edellyttää itseohjautuvuutta, tavoitteellisuutta ja suunnitelmallisuutta sekä erinomaisia ajankäytön hallinnan taitoja.

Koulutukseen sisältyvien verkko-opintojen tarjonta painottuu ohjelmistokehityksen, IoT:n ja tietoverkkojen sisältöalueille. Tarjonta kasvaa jatkuvasti. 

Tutkinnon rakenne ja sisältö

Insinööri (AMK) -tutkinnon laajuus on 240 opintopistettä (op).

Perusopinnot 40 op: Moduuli sisältää tekniikan ja tietotekniikan, insinöörimatematiikan ja insinöörifysiikan perusopintoja. Suoritettavat opinnot määrittyvät hyväksiluettujen opintojen/osaamisen ja tutkinnon osaamistavoitteiden pohjalta sen mukaisesti, minkälaisia perustason opintoja opiskelija on suorittanut aiemmin. Suoritettuja opintoja/osaamista tarkastellaan hyväksiluvuissa kokonaisuutena tutkinnon osaamistavoitteiden pohjalta. Tutkintovastaava päättää tutkintoon hyväksyttävistä opinnoista/osaamisesta.

Ammattiopinnot 115 op: Moduuli sisältää tietotekniikan eri alueiden syventäviä opintoja. Suoritettuja opintoja/osaamista tarkastellaan hyväksiluvuissa kokonaisuutena tutkinnon osaamistavoitteiden pohjalta. Tutkintovastaava päättää tutkintoon hyväksyttävistä opinnoista/osaamisesta. Opiskelijan omia uratavoitteita ja kiinnostuskohteita voidaan ottaa huomioon henkilökohtaisessa opintosuunnitelmassa.

Kieli- ja viestintäopinnot 15 op: Koulutusmuodossa on suomenkielisen insinööri (AMK) -tutkinnon kielitaitovaatimukset. Tutkintoon edellytetään myös opiskelijan koulusivistyskielen mukaiset kieliopinnot (Ammatillinen ruotsi tai Suomi toisena kielenä: työelämän suomi).Tutkintoon edellytetään tämän lisäksi myös korkeakoulutasoisia suomen kielen ja viestinnän sekä englannin kielen ja viestinnän suorituksia. Suoritettavat opinnot määrittyvät aiemmin suoritettujen tutkintoon hyväksiluettavien kieliopintojen pohjalta. Tutkintovastaava päättää tutkintoon hyväksyttävistä opinnoista/osaamisesta.

Työssäoppimisprojektit 10 op: Työssäoppimisprojekteja on mahdollista hyväksyttää ennen tutkinto-opintojen alkamista tai tutkinto-opintojen aikana saadulla työssä hankitulla osaamisella (alaan liittyvä työ). Tutkintovastaava päättää tutkintoon hyväksyttävistä opinnoista/osaamisesta.

Vapaasti valittavat opinnot 15 op: Moduuliin hyväksytään aiemmin suoritettuja korkeakouluopintoja. Tutkintovastaava päättää tutkintoon hyväksyttävistä opinnoista/osaamisesta.

Harjoittelu 30 op: Harjoittelusuoritukset on mahdollista hyväksyttää ennen tutkinto-opintojen alkamista tai tutkinto-opintojen aikana saadulla työssä hankitulla osaamisella (alaan liittyvä työ). Tutkintovastaava päättää tutkintoon hyväksyttävistä opinnoista/osaamisesta.

Opinnäytetyö 15 op: Kaikkiin insinööri (AMK) -tutkintoihin sisältyy tutkinnon loppuvaiheessa tehtävä opinnäytetyö.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Insinööri (AMK) | tieto- ja viestintätekniikka | verkko-opinnot, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Kysy lisätietoja

  • Etätoteutus
  • Verkossa

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tieto- ja viestintätekniikan verkkototeutukseen valitaan hakijoita, joilla on suoritettuna vähintään 120 opintopistettä (op) suomalaisissa korkeakouluissa tehtyjä, tieto- ja viestintätekniikan insinööri (AMK) -tutkintoon hyväksiluettavia opintosuorituksia (ammattikorkeakoulu, yliopisto, avoin ammattikorkeakoulu, avoin yliopisto). Haun valintakriteerit täyttävien korkeakouluopintojen tulee olla pääosin tietotekniikkaan liittyviä opintoja (esimerkiksi ohjelmointiopintoja).

Hakuväylään ei sisälly valintakoetta: valintapäätökset tehdään suomalaisissa korkeakouluissa suoritettujen opintojen perusteella.Koulutuksen toteutustapa mahdollistaa tutkinto-opintojen suorittamisenmyös työn ohessa. Tutkintoon edellyttävät verkko-opinnot voi tehdä itsenäisesti omaan tahtiin ajasta ja paikasta riippumatta. Koulutusmuodossa on suomenkielisen insinööri (AMK) -tutkinnon kielitaitovaatimukset

Tutkinto / todistus

Insinööri (AMK)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Insinööri (AMK) | tieto- ja viestintätekniikka | verkko-opinnot? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Metropolia Ammattikorkeakoulu
Myllypurontie 1
00920 Helsinki

Enemmän kuin korkeakoulu – neljä kampusta täynnä tekijöitä

Haluatko vaikuttaa siihen miltä maailma näyttää tulevaisuudessa? Saat Metropolialta enemmän kuin tutkinnon – saat valmiudet merkitykselliseen työhön sekä taidot jatkuvaan oppimiseen. Metropoliassa opiskelijat ja opettajat kehittävät ratkaisuja globaaleihin haasteisiin yhdessä yritysten ja muiden kumppanien kanssa jopa 5 miljoonaa päivää vuodessa....

Lue lisää oppilaitoksesta Metropolia Ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu