Etsi koulutusta 👉
Ylemmät AMK-tutkinnot

Sosiaali- ja terveysala (ylempi AMK) | sosiaali- ja terveyspalvelujen digiasiantuntija | verkko-opinnot

Pituus
2,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (11.–25.3.2025)
Toteutustapa
Etätoteutus
Pituus
2,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (11.–25.3.2025)
Toteutustapa
Etätoteutus
Katso lisätietoja oppilaitoksen sivuilta

Sosiaali- ja terveysala (ylempi AMK) | sosiaali- ja terveyspalvelujen digiasiantuntija | verkko-opinnot

ikampus seinä ja lab logo

Digitalisaatio, hyvinvointiteknologia ja tekoälyn lisääntyvä läsnäolo muuttavat osaamistarpeita ja työnkuvia sosiaali- ja terveysalalla. Ylempään AMK-tutkintoon johtavalla koulutuksella saadaan uutta osaamista vastata työelämän ajankohtaisiin muutoksiin ja ennakoida tulevaisuuden haasteita.

Sosiaali- ja terveyspalvelujen digiasiantuntija -koulutuksen keskiössä ovat sosiaali- ja terveyspalvelujen asiakas, osaava alan ammattilainen ja työn muuttuvat muodot digitalisoituvassa toimintaympäristössä. Koulutuksessa laajennetaan osaamista digitaalisuudesta, hyvinvointiteknologiasta ja tekoälystä sosiaali- ja terveyspalveluiden uudistamiseksi.

Opinnot antavat valmiuksia kehittää, uudistaa sekä toimia asiantuntijana sosiaali- ja terveysalalla.

Koulutuksen sisältö

Sosiaali- ja terveyspalvelujen digiasiantuntija -koulutuksen sisällön keskiössä ovat toiminta, palvelut sekä niiden uudistaminen ja kehittäminen digitaalisoituvassa toimintaympäristössä. Opintojaksojen yksityiskohtaiset osaamistavoitteet ja toteutussuunnitelmat ovat nähtävissä opintojaksoille ilmoittautumisen yhteydessä.

Opintojaksojen osaamistavoitteiden ja kehittämistehtävien lähtökohtana on, että niiden kautta kyetään ennakoimaan uudistamistarpeita ja välittömästi hyödyttämään työelämää.

Yhden opintojakson laajuus on 5 op. Opintojakso sisältää tavallisimmin ennakkotehtävän, verkkoluennot, kehittämistehtävän ja ohjauksen. Kehittämistehtävä tehdään tavallisimmin tiiminä. Opintojakson arviointi sisältää itsearviointia, tiimiarviointia ja opettajan antamaa arviointia.

Opintojakso arvioidaan numeraalisesti arvosanalla 5–1. Arviointi perustuu eurooppalaisten tutkintojen ja osaamisen viitekehykseen; arviointikehikko EQF7.

Opetus toteutuu kokonaan verkossa arkipäivisin klo 9–16. Ydinosaamisen opintojaksojen opetuspäivien määrä on 6 lukukaudessa, jotka ovat ensisijaisesti aikaan sidottuja. Opetuspäivien kokonaismäärää lisää opiskelijan tekemät täydentävät opintojaksovalinnat. Opinnäytetyön ohjaus toteutetaan verkossa arkipäivisin.

Opetuksen luennot nauhoitetaan ja tallennetaan Tietosuoja-asetuksen mukaisesti (GDPR).

Opintojen rakenne

Koulutuksen laajuus on 90 opintopistettä, joka jakautuu seuraavasti:

  • ydinosaaminen 40 op
  • täydentävä osaaminen 20 op
  • opinnäytetyö 30 op

Ydinosaamisen opintojaksot ovat pakollisia. Täydentävät opinnot opiskelija valitsee omaehtoisesti LAB-ammattikorkeakoulun, toisen korkeakoulun tai CampusOnlinen tarjonnasta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sosiaali- ja terveysala (ylempi AMK) | sosiaali- ja terveyspalvelujen digiasiantuntija | verkko-opinnot, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy 2025

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • Hakuaika: Kevään yhteishaku (11.–25.3.2025)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Sosiaali- ja terveysalan ylempi ammattikorkeakoulututkinto

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sosiaali- ja terveysala (ylempi AMK) | sosiaali- ja terveyspalvelujen digiasiantuntija | verkko-opinnot? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
LAB-ammattikorkeakoulu
Mukkulankatu 19
15210 Lahti

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu syntyi halusta uudistaa korkeakoulutusta ja työelämää – tehdä työstä merkityksellisempää. Haluttiin parempi työelämä, ja sitä varten tarvittiin parempi ammattikorkeakoulu. LAB aloitti toimintansa 1.1.2020, kun Lahden ja Saimaan ammattikorkeakoulut yhdistyivät. LAB-ammattikorkeakoulu on työelämän innovaatiokorkeakoulu, joka toimii Lahdessa, Lappeenrannassa ja verkossa. LAB tarjoaa...

Lue lisää oppilaitoksesta LAB-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu