Etsi koulutusta 👉
Ammatilliset perustutkinnot

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto | Perustason ensihoitaja

Koulutuskeskus JEDU, paikassa Oulainen (+1 sijaintia)
Aloitus
Joustavasti (+2 toteutusta)
Hakuaika
Hakuaika: Yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Aloitus
Joustavasti (+2 toteutusta)
Hakuaika
Hakuaika: Yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto | Perustason ensihoitaja

Perustason ensihoitajille riittää laajasti kysyntää työelämässä

Perustason ensihoitajana osaa kohdata kokonaisvaltaisesti ensihoitopotilaan ja arvioida hänen tilaansa. Osaat hoitaa potilasta sairauskohtauksissa ja vammautumisissa. Olet työssäsi tarkka, huolellinen, yhteistyötaitoinen ja sinulla on matemaattista osaamista lääkehoidon tehtävissä. Sinulla on valmiudet toimia työssä alan toimintaohjeita, säädöksiä, arvoja ja ammattietiikkaa noudattaen.

Perustason ensihoitajana osaat käyttää hoito- ja lääkintälaitteita sekä viranomaisverkoston viestintälaitteita. Työ vaatii sinulta kykyä työskennellä ja tulla toimeen erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten kanssa, sopeutua nopeasti vaihtuviin tilanteisiin, hyvää fyysistä ja psyykkistä toimintakykyä, paineensietokykyä sekä asiakaspalvelutaitoja.

Missä työskentelisin?

Voit työskennellä erilaisissa ensihoidon yksiköissä, sairaaloiden päivystyspoliklinikoilla, terveyskeskusten päivystysvastaanotoilla, akuutti vuodeosastoilla. Työpaikkoina voivat olla myös erilaiset vanhustenhoidon yksiköt, kuten palvelutalot ja kotihoito.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto | Perustason ensihoitaja, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Aikuisille järjestetään samoja ammatillisia perustutkintoja kuin nuorillekin. Lisäksi aikuisille on tarjolla useita ammatti- ja erikoisammattitutkintoja.

Koulutuskeskus JEDUssa voi olla opiskelupaikkoja myös jo tutkinnon suorittaneille. Niihin ei haeta ammatillisen koulutuksen yhteishaussa (opintopolku.fi) vaan suoraan Jatkuvan haun kautta JEDUn kotisivuilla.

Aikuiset hakevat siis pääsääntöisesti suoraan oppilaitokseen (poisluettuna työvoimakoulutus). Hakuaika on jatkuva, ja JEDUn toimipisteet täyttävät vapaita paikkoja pitkin vuotta. Osassa tutkintoja hakuaikoja on erikseen syksyllä ja tammikuussa alkaviin koulutuksiin.

Tutkinto / todistus

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto | Perustason ensihoitaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.