Tutustu syksyn yhteishaussa mukana oleviin koulutuksiin ja hae 11.9.2024 klo 15 mennessä 🔥

Etsi koulutusta 👉
Ammatillinen koulutus

Lähiesihenkilötyön ammattitutkinto verkossa (150 osp)

Keuda, Verkossa
Hinta
400 EUR
Aloitus
Joustavasti (+2 toteutusta)
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku (näytä kaikki)
Toteutustapa
Etätoteutus, Oppisopimuskoulutus
Hinta
400 EUR
Aloitus
Joustavasti (+2 toteutusta)
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku (näytä kaikki)
Toteutustapa
Etätoteutus, Oppisopimuskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Lähiesihenkilötyön ammattitutkinto verkossa (150 osp)

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Kehitä esihenkilötaitojasi ja opiskele tutkinto kokonaan verkossa!

Nyt voit suorittaa esihenkilötutkinnon kokonaan verkossa ja suunnitella opinnot oman aikataulusi mukaan. Sopiiko sinulle enemmän iltaopiskelu tai haluatko omaksua asioita pienemmissä osissa? Nyt se on mahdollista. Lähiesihenkilötyön ammattitutkinnon voi suorittaa aikaan ja paikkaan sitomatta.

Keudassa on moderni verkko-oppimisympäristö, joka mahdollistaa onnistuneen opiskelun myös verkossa. Keudan koulutuksessa saat runsaasti henkilökohtaista ohjausta opettajalta ja ryhmäsparrailua muiden opiskelijoiden kanssa. Et ole yksin ja samalla saat itse suunnitella mihin aikaan ja missä opintoja suoritat.

Koulutuksen aikana saat oivalluksia oman työyhteisösi kehittämiseen, saat työkaluja parempaan ihmisten johtamiseen ja ymmärrät perehdyttämisen merkityksen organisaatioille sekä tutustut työlainsäädäntöön ja esihenkilön vastuisiin. Voit valita sinulle mieleiset valinnaiset tutkinnon osat ja keskittyä sinulle merkityksellisiin teemoihin. Laadimme sinulle henkilökohtaisen opintosuunnitelman huomioiden aikaisemmat koulutuksesi ja työkokemuksesi. Hyödynnämme verkko-opetuksessa mielenkiintoisia ja monipuolisia opetusmenetelmiä.

Ammattitaitoisia lähiesihenkilöitä tarvitaan erilaisissa ja erikokoisissa organisaatioissa, esimerkiksi palvelualalla, sosiaali- ja terveysalalla sekä logistiikan aloilla.

Tutustu tutkinnon sisältöön Opintopolussa

Sopiiko tämä tutkinto minulle?

Koulutus sopii sinulle, jolla on vahva motivaatio opiskella ja kehittää osaamistasi. Toimit esihenkilötehtävissä tai esimerkiksi tiiminvetäjänä tai vuorovastaavana. Tutkinnon suorittaminen edellyttää työryhmän tai tiimin päivittäistä ohjaamista, perehdyttämistä ja palautteen antamista. Koulutus soveltuu kaikkien alojen esihenkilöille ja voit asua missä päin Suomea vain.

Verkkokoulutukseen osallistuminen edellyttää hyviä tietoteknisiä taitoja ja Office-ohjelmien perusosaamista. Sinulla tulee olla käytössäsi oma web-kameralla varustettu tietokone sekä hyvä nettiyhteys.

Ammattitutkinnon opiskelu edellyttää riittävää suomen kielen taitoa. Lue lisää kielitaitovaatimuksista.

Miten ja missä voin opiskella?

Opintojen alussa kanssasi tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää 1–1,5 vuotta. Voit suorittaa tutkinnosta myös pienempiä kokonaisuuksia eli tutkinnon osia (esimerkiksi henkilöstötyö, asiakassuhteiden hoito tai kehittämissuunnitelma).

Koulutus sisältää omalla työpaikalla järjestettävää koulutusta oppisopimuksella sekä opetusta verkossa ja Teams-etäyhteydellä. Koulutuksen voi aloittaa joustavasti. Seuraava verkkototeutus alkaa 24.10.2024.

Maksaako tämä koulutus?

Oppisopimuksena koulutus on maksuton. Ilman oppisopimusta koko tutkinnon opiskelumaksu on 400 euroa ja yksittäisissä tutkinnon osissa opiskelumaksu on 150 euroa tutkinnon osaa kohden.

Opiskelumaksu laskutetaan pääsääntöisesti yhdessä erässä opintojen alettua. Opiskelumaksua ei palauteta. Opintojen aloituksen voi perua veloituksetta ennen opintojen sovittua aloitusta.

Miten haen?

Tähän koulutukseen on jatkuva haku.

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Hakulomake Hakijan ohjeet

Kysy lisää!

Koivunen Johanna

Opettaja

+358505958370

Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55

Heikkinen Johanna

Koulutusassistentti

+358401744434

Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Tutkinnon aikaisempi nimi on Lähiesimiestyön ammattitutkinto.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Lähiesihenkilötyön ammattitutkinto verkossa (150 osp), voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

Joustavasti

  • Oppisopimuskoulutus
  • Verkossa
  • Hakuaika: Jatkuva haku

Joustavasti

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • Hakuaika: Jatkuva haku

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lähiesihenkilötyön ammattitutkinto verkossa (150 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu