Etsi koulutusta 👉
AMK-tutkinnot, päiväopinnot
4,0 (1 Arvioinnit)

Tietojenkäsittelyn koulutus | Tradenomi (AMK) | peliala (Kajaani)

Kajaanin ammattikorkeakoulu, paikassa Kajaani
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (11.–25.3.2025)
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (11.–25.3.2025)
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Tietojenkäsittelyn koulutus | Tradenomi (AMK) | peliala (Kajaani)

Kamk Tietojenkäsittelyn koulutus tradenomi | tietokone

Kajaanin ammattikorkeakoulun tietojenkäsittelyn koulutuksessa opiskelet pelialan ammattilaiseksi. Pelialan koulutuksen johtoajatus on oikeissa peliprojekteissa työskenteleminen. Koulutuksen aikana opiskelijat tekevät ja julkaisevat omia kaupallisia pelisovelluksiaan.

Pelialan opinnoissa pääset opiskelemaan unelmiesi ammattia varten innostuneiden, samanhenkisten ja hyvien tyyppien kanssa, huippuympäristöä unohtamatta. KAMKissa tilat ja laitteet pelialan koulutuksessakin ovat huippuluokkaa ja tämä mahdollistaa hyvin käytännönläheisen opetuksen. Kajaanin ammattikorkeakoulun pelialan opiskelijat ovatkin saaneet tunnustusta niin valtakunnallisesti kuin myös kansainvälisesti erilaisissa kilpailuissa ja tapahtumissa.

Suuntautumisvaihtoehdot

Pelialan opinnoissa suuntaudutaan ensimmäisen vuoden aikana peliohjelmointiin, peligrafiikkaan tai pelituottamiseen.

Peliohjelmoinninsuuntautumisessa opit kirjoittamaan koodia pelin eri osiin liikkumismekaniikoista verkkopeleihin. Tutustut erilaisiin pelimoottoroihin ja koodikieliin valmistaaksesi itsesi tulevaisuuden työn tarpeisiin. Projektien aikana muunnat suunnittelijan ideat ja korjaat kirjoittamasi bugit toimivaksi peliksi.

Peligraafikonopinnoissa opit perusteet niin 2D- kuin 3D-grafiikasta ja pääset työskentelemään myös animaatioiden parissa. Projektiopintojen aikana pääset laittamaan taitosi likoon ja näin oppimaan monipuolisesti hyödyntämään graafisia kykyjäsi käytännönläheisesti.

Pelituottajanaerikoistut ihmisläheiseen projekti- ja tiimijohtamiseen. Vastaat aikatauluista, projektihallinnasta sekä tiimisi hyvinvoinnista. Pääset oppimaan myös kuinka voit hyödyntää taitojasi markkinoinnissa, monetisaatiossa sekä julkaisutoiminnassa, yritystoimintoja unohtamatta.

Suuntautumisten lisäksi voit opiskella vapaanvalintaisesti myös pelialan yrittäjyyttä ja pelisuunnittelua.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tietojenkäsittelyn koulutus | Tradenomi (AMK) | peliala (Kajaani), voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy 2025

  • Lähiopetus
  • Kajaani
  • Hakuaika: Kevään yhteishaku (11.–25.3.2025)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (AMK)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tietojenkäsittelyn koulutus | Tradenomi (AMK) | peliala (Kajaani)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Arvioinnit

Keskiarvo: 4

Perustuu 1 arviointiin
Arvioinnit julkaistaan ​​arviointikäytäntömme mukaisesti.
Kirjoita arviointi
Ankka
4/5
12 helmi 2015

KAMK yleisesti on ollut positiivinen kokemus. Opiskelen datacenter koulutusta ja toinen vuosi menossa. Kajaani on pieni, mutta täynnä opiskelijoita ja niille tarkoitettua toimin...

Näytä lisätiedot
Kajaanin ammattikorkeakoulu
Ketunpolku 3 (PL 52)
87101 Kajaani

Kajaanin ammattikorkeakoulu | KAMK

Kajaanin viihtyisä ja dynaaminen AMK tarjoaa opiskelijoille korkeatasoisen ja ihmisläheisen oppimisympäristön. Ammattikorkeakoulun monipuolinen opetus, hyvät yhteydet yritysmaailmaan sekä erilaiset käytännönläheiset projektit takaavat opiskelijoille erinomaiset valmiudet tulevien työelämän haasteiden kohtaamiseen! Opiskelu Kajaanin ammattikorkeakoulussa on itsenäistä, mutta opiskelijan tukena on koko ammattikorkeakoulun...

Lue lisää oppilaitoksesta Kajaanin ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu