Tutustu syksyn yhteishaussa mukana oleviin koulutuksiin ja hae 11.9.2024 klo 15 mennessä 🔥

Etsi koulutusta 👉
Ammatilliset perustutkinnot

Matkailun asiakaspalvelija | Matkailualan perustutkinto | Yhteishaku

Careeria, paikassa Porvoo
Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Matkailun asiakaspalvelija | Matkailualan perustutkinto | Yhteishaku

tyttö ojentaa pojalle korttia

Avaa ovet matkailun maailmaan täynnä mahdollisuuksia — opiskele matkailualan perustutkinto!

Kiehtooko sinua matkailun elämyksiä tarjoava kansainvälinen maailma? Haluatko työskennellä erilaisten ihmisten kanssa? Oletko joustava ja luova, mutta sinulta löytyy myös organisointikykyä? Jos vastasit kyllä, on matkailualan perustutkinto sinulle loistava valinta!

Matkailualan perustutkinto tarjoaa sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen koulutuksen, joka antaa hyvän pohjan matkailualan monipuolisiin työtehtäviin ja avaa ovet myös kansainväliselle ammatilliselle kehittymiselle.

Tässä muutamia näkökohtia, miksi opiskella matkailualan perustutkinto:

  • monipuoliset työmahdollisuudet: Matkailuala tarjoaa laajan valikoiman työpaikkoja eri sektoreilla, kuten hotellit, ravintolat, matkanjärjestäjät, lentoyhtiöt ja tapahtumien suunnittelu. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden löytää juuri se ala, joka innostaa sinua eniten.
  • kansainvälisyys: Saat todellisen mahdollisuuden työskennellä ympäri maailmaa. Voit kokea erilaisia kulttuureita, oppia uusia kieliä ja laajentaa näkemyksiäsi globaalin toimintaympäristön kautta.
  • asiakaspalvelu- ja viestintätaidot: Matkailualan opinnot kehittävät vahvoja asiakaspalvelu- ja viestintätaitoja. Näitä taitoja arvostetaan monilla muilla aloilla, ja ne voivat avata ovia monenlaisiin työtehtäviin.
  • luova ja joustava työympäristö: Matkailualan ammatit vaativat usein luovuutta ja joustavuutta. Voit olla osa tapahtumien suunnittelua, matkojen järjestämistä tai uusien palveluiden kehittämistä, mikä tekee työstäsi monipuolista ja innostavaa.
  • kestävä matkailu: Voit olla mukana edistämässä ympäristöystävällisempiä käytäntöjä ja vastuullista matkailua, mikä voi antaa työllesi syvällisemmän merkityksen.
  • mahdollisuus yrittäjyyteen: Voit ryhtyä matkailualan yrittäjäksi ja hallita omaa työaikaasi ja työympäristöäsi.

Matkailualan perustutkinto antaa sinulle hyvät valmiudet matkailualan työtehtäviin valintasi mukaan joko hotelliympäristöön, ohjelmapalveluihin tai matkailualan myynnin tehtäviin.

Käytännön toteutus

Matkailualan perusopinnot opiskellaan Porvoossa Pomo-talossa lähiopintoina sekä vaihtelevissa oppimisympäristöissä Porvoon kampuksen lähiseudulla Porvoon vetovoimaisia kohteita hyödyntäen. Opintoihin sisältyy myös työpaikalla tapahtuvan oppimisen jaksoja.

Opetus- ja tutkintokieli on suomi. Alan työtehtävät edellyttävät yleensä myös englannin kielen taitoa.

Koulutuksessa ei varsinaisesti käytetä oppikirjoja, vaan pääosa oppimateriaalista koostuu kouluttajan jakamasta verkkomateriaalista.

Tutkinnon eri osia suoritetaan koulutuksen edetessä. Osaaminen osoitetaan näytössä tekemällä käytännön työtehtäviä aidoissa työtilanteissa.

Koulutuksen kesto on noin 3 vuotta. Koulutus on mahdollista suorittaa myös lyhyemmässä ajassa henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Matkailun asiakaspalvelija | Matkailualan perustutkinto | Yhteishaku, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

Koulutukseen haetaan yhteishaussa.

Matkailualan perustutkinto sopii sinulle, joka nautit asiakaspalvelusta ja haluat luoda matkailijoille upeita elämyksiä kerta toisensa jälkeen. Nautit haastavistakin tilanteista ja heittäydyt ilolla uusiin haasteisiin. Erilaiset kielet ja kulttuurit saavat sinut syttymään ja innostut uuden oppimisesta.

Suomen kielen kirjallisen ja suullisen taidon tulee olla hyvä, vähintään tasoa B1.

Tutkinto / todistus

Matkailun asiakaspalvelija, Matkailualan perustutkinto

Jatko-opinnot

Tutkinnon suoritettuasi sinulla on jatko-opintokelpoisuus sekä ammattikorkeakouluun että yliopistoon.

Luonteva jatko-opintoväylä matkailualan perustutkinnon suorittaneelle on esimerkiksi matkailupalvelujen ammattitutkinto, opastuspalvelujen ammattitutkinto, majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto tai tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto. 

Ammattikorkeakoulussa voit opiskella esimerkiksi restonomiksi tai tradenomiksi.  

Yliopistossa voit opiskella esimerkiksi yhteiskuntatieteiden alalla matkailun tutkimusta tai vaihtoehtoisesti vaikkapa matkailun liiketoimintaa.

Careerian tutkinto-opiskelijana voit suorittaa ammattikorkeakouluopintoja osana tutkintoa ja näin parantaa jatko-opintovalmiuksiasi.    

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Matkailun asiakaspalvelija | Matkailualan perustutkinto | Yhteishaku? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Careeria
Perämiehentie 6
06100 Porvoo

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...

Lue lisää oppilaitoksesta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu