Perusopetus

Aikuisten perusopetus

Pohjois-Savon opisto, paikassa Kuopio
Pituus
Henkilökohtaistetaan
Pituus
Henkilökohtaistetaan
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Video

Aikuisten perusopetus

Aikuisten perusopetuksessa opiskellaan suomalaisen perusopetuksen oppimäärään kuuluvia oppiaineita. AIPE antaa hyvät valmiudet jatko-opintoihin. Jos suoritat koko peruskoulun ja saat päättötodistuksen, saat yhteishaussa 6 lisäpistettä, kun haet jatkokoulutuspaikkaa.  

AIPE:ssa opiskellaan suomalaisen perusopetuksen oppimäärään kuuluvia oppiaineita kurssimuotoisesti. Oppiaineiden sisällöt ja laajuudet on kuvattu Aikuisten perusopetuksen opetussuunnitelmassa.

Opintojen rakenne

AIPE sisältää lukutaitovaiheenalkuvaiheen ja päättövaiheen opintoja. Opinto-ohjelma rakennetaan sen mukaan, millaisia opintoja opiskelija tarvitsee päästäkseen opiskelutavoitteeseensa. Pohjois-Savon opistossa voi opiskella alkuvaiheen ja päättövaiheen opintoja. Alkuvaiheen opinnot kestävät yleensä 1‒1,5 vuotta ja päättövaiheen opinnot 1,5‒2 vuotta. Pohjois-Savon opistossa ei välttämättä järjestetä joka vuosi sekä alkuvaiheen että päättövaiheen opintoja. Tarkista ajankohtainen tilanne AIPE:n opettajilta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Aikuisten perusopetus, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen kotisivujen kautta.

Kustannukset

Aikuisten perusopetus on opiskelijalle maksutonta. Koulupäivään sisältyy maksuton lounas koulun ravintolassa. Opistolla on myös asuntola, jonka huoneet on varattu erityisesti Kuopion ulkopuolella asuville opiskelijoille. Asuminen kahden hengen huoneessa on maksutonta. Asuntolassa asuville kuuluu täysihoito, joka sisältää aamupalan ja lounaan maanantaista perjantaihin ja päivällisen maanantaista torstaihin. 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Aikuisten perusopetus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Pohjois-Savon opisto
Kansanopistotie 32
70800 Kuopio

Pohjois-Savon opisto

Pohjois-Savon opisto toivottaa Sinut lämpimästi tervetulleeksi opiskelemaan. Opiston vapaan sivistystyön koulutukset tarjoavat opintoja valokuvauksessa, kuvankäsittelyssä, sekä muissa digitaidoissa. Lisäksi  Opistolla järjestetään lyhytkursseja, jotka täydentävät vapaan sivistystyön koulutustarjontaa Kuopion seudulla. Pohjois-Savon opisto on myös ammatillinen oppilaitos. Opisto kouluttaa koko Itä-Suomen alueelle Kommunikaation...

Lue lisää oppilaitoksesta Pohjois-Savon opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu